Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ 2015: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΞΑΦΡΙΣΕ 350.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥ!!!

Την είδηση για γυναίκα υπάλληλο που ξάφρισε περί τα 350.000 ευρώ από την εφορία Χολαργού, την παρουσιάσαμε πρώτοι την 1η Δεκεμβρίου 2015(εδώ ακριβώς).
Σήμερα, εδώ και 2 μέρες γίνεται πανικός στο διαδίκτυο για την....


περίπτωση της υπαλλήλου η οποία αν μη τι άλλο μας φέρνει στο νου τον
Τρύφωνα Αλεξιάδη ο οποίος, έχοντας απόλυτο δίκιο,  " ...ως εκπρόσωπος των εφοριακών υπαλλήλων κατά καιρούς έχει αντιταχθεί σε προσπάθειες στοχοποίησης του κλάδου για θέματα διαφθοράς, ενώ είχε εκδηλώσει την αντίθεσή του στην πολιτική της βαριάς φορολογίας που επιβλήθηκε τα προηγούμενα χρόνια". Και στα δύο έπεσε μέσα ο...μπαγάσας ο Τρύφωνας. Και διαφθορά καμία δεν υπάρχει ανάμεσα στους δημοσίους υπαλλήλους και βαριά φορολογία ...δεν επιβάλλει στον λαό! Γι' αυτό τον βάλανε στην κατάλληλη θέση, γιατί είναι αξιόπιστος, ο μπαγάσας! Να του θυμίσουμε και την άλλη περίπτωση διευθυντή της ΔΟΥ Χολαργού ο οποίος "έφαγε" 10 χρόνια κάθειρξη, σε μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται άλλοι 6 υπάλληλοι! 
Καμμία διαφθορά στις ΔΟΥ, αν ειδικά κρίνει κανείς από το τι γίνεται στον Χολαργό και μόνον σε αυτόν! Α, ρε μπαγάσα Τρύφωνα, είσαι τσακάλι!
Αναφορικά με τη δικογραφία της νέας διαφθοράς στη ΔΟΥ Χολαργού, διαβάζουμε:

Μια ακόμη δικογραφία με... άρωμα νεοελληνικής διαφθοράς έκλεισαν οι εισαγγελικές αρχές, ασκώντας ποινική δίωξη για υπεξαίρεση σε βάρος του δημοσίου αλλά και για ψευδή βεβαίωση σε γυναίκα εφοριακό που υπηρετούσε στη ΔΟΥ Χολαργού.

Ειδικότερα, η δίωξη ασκήθηκε από την εισαγγελία Διαφθοράς σε βάρος της εν λόγω υπαλλήλου, μετά από προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, η εφοριακός υπηρετούσε στη ΔΟΥ Χολαργού από το 2013 ως ταμίας-διαχειρίστρια. Τον Νοέμβριο του 2015 υπάλληλοι της μονάδας εσωτερικού ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών διενήργησαν έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο σε παράβολα και χαρτόσημα για το χρονικό διάστημα από 17 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 18 Νοεμβρίου του 2015.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να διενεργήσουν τον έλεγχό τους, ζήτησαν τα στοιχεία για τα παράβολα και τα χαρτόσημα προηγούμενων ημερών. Το τελικό απόθεμα εκείνη την ημέρα εμφανιζόταν να ανέρχεται στο ποσό των 577.232 ευρώ. Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν πολύ μικρότερο και υπεύθυνη ως εκ της ιδιότητάς της ήταν η εν λόγω εφοριακός. Όπως διαπιστώθηκε, τελικά η υπάλληλος για να κρύψει τα ίχνη της υπεξαίρεσης, εξέδωσε διπλότυπο στις 17/11/2015 με το οποίο φερόταν ψευδώς να έχει πωλήσει χαρτόσημα και παράβολα ύψους 236.000 ευρώ.

Από την έρευνα οι οικονομικές επιθεωρήτριες διαπίστωσαν συνολικά έλλειμμα 341.000 ευρώ.

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, η υπάλληλος παραδέχθηκε την πράξη της, την οποία απέδωσε σε σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Μάλιστα, ως ένδειξη καλής θέλησης επέστρεψε στην υπηρεσία της ποσό 5.000 ευρώ και παράλληλα υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει και τα υπόλοιπα.

Έχει ήδη τεθεί σε αναστολή άσκηση των καθηκόντων της και σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ανακριτή Διαφθοράς, στον οποίο θα διαβιβαστεί η δικογραφία για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.
1 σχόλιο:

  1. ...και ο ΚΛΟΟΥΝ ο Τρύφωνας ''χτενίζεται''!!!
    Ρε, κάτι τέτοιους θα τους δικάσει ο λαός και τότε αλλοίμονό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή