Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ LIKE ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: "ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΚΑΙΓΕ ΛΥΧΝΑΡΙΑ"! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ...

Δείτε τι γίνεται στο διαδίκτυο. Τελικά πόσοι είναι οι...γερμανοτσολιάδες; 
Δείτε τι γράφει ο εικονιζόμενος Μιχαήλ Σερασκέρης, πόσα like έχει συγκεντρώσει για τους ύμνους του υπέρ του Σόιμπλε και πόσες κοινοποιήσεις έχουν γίνει για το δημοίευμά του:
"Ο Βόλφι Σόιμπλε απέμεινε έως αργά στη μπυραρία με τους τελευταίους...


 15 ψηφοφόρους του, ασυνήθιστα ήρεμος και γελαστός. Τότε σχεδόν από το πουθενά ένας ανώμαλος τον πυροβολεί εξ' επαφής στην πλάτη και το δεξί μάνουλο μπροστά στα μάτια της έκπληκτης κόρης του.
Έμεινε ακαριαία χωρίς κινητική ικανότητα των ποδιών και με κατεστραμμένο το μυϊκό σύστημα της δεξιάς παρειάς εξ' ού και οι μορφασμοί που οι φασίστες τους θεωρούν ότι προέρχονται από την κακία του.
Στις 15 μέρες σηκώθηκε σε αναπηρική καρέκλα και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη τύπου μέσα στο νοσοκομείο, δείχνοντας ότι είναι πρώτα Αντρας και μετά "ανάπηρος" και δήθεν "καθηλωμένος".
Ο Βόλφι το 2014 είχε 74% δημοτικότητα χωρίς στα 5 χρόνια της πρώτης του θητείας να έχει δώσει μισή δεκάρα σε έστω έναν Γερμανό πολίτη.

Αν δεν ήταν ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, η Ελλάδα σήμερα θα έκαιγε λυχνάρια τα οποία δεν θα τα είχαμε κι όλοι μας, μόνο οι πλούσιοι. Δύσκολο να το εξηγήσεις αυτό σε γυρολόγους που ψήφισαν τα τσίρκουλα και γέμισαν τη βουλή ανθρώπους χειρότερους και από τα μούτρα τους. Σε 100 χρόνια ίσως".
Δείτε και τα like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου