Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ 200.000.000 ΧΡΕΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!..

Με τόσες στελεχάρες με τα "καλλίτερα βιογραφικά" και δεν είναι άξιοι να το φτιάξουν μόνοι τους.. Και να μην είναι πρωταπριλιά να πούμε ότι είναι...
ανέκδοτο!!!!!
Τι πρόγραμμα βρε άθλιοι; Θα σας το δίνει ο Σόιμπλε το κυβερνητικό πρόγραμμα όπως  σας το έδινε και πριν κι όπως το δίνει και στους τωρινούς. Τι κυβερνητικό πρόγραμμα θα φτιάξεις όταν έχεις παραιτηθεί της εθνικής κυριαρχίας προς χάρην των αιωνίων δανειστών;;; στο δίνουν αυτοί το πρόγραμμα.  Tρομάρα τους οι  άχρηστοι θέλουν και να κυβερνήσουν, τα σούργελα.
Το pronews.gr γράφει για την γελοιότητα της ΝΔ:
Εμπειρογνώμονες που θα διαμορφώσουν το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ζητά μέσω αγγελίας η αξιωματική αντιπολίτευση! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μετάσχουν στη διαδικασία υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν μεταπτυχιακό και 5ετή προϋπηρεσία στον τομέα τους.
Η αγγελία:
Η Νέα Δημοκρατία αναζητεί υψηλού επιπέδου εμπειρογνώμονες για τη στελέχωση των ομάδων εργασίας που θα διαμορφώσουν το κυβερνητικό της πρόγραμμα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό τίτλο, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, υψηλή επικοινωνιακή δεξιότητα και να έχουν:
Τουλάχιστον 5 χρόνια εργασιακή εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα πολιτικής
Πραγματοποιήσει ή συντονίσει σχετικές έρευνες πολιτικής
Συμβουλευτική εμπειρία προς το ελληνικό ή άλλα κράτη
Προτεραιότητα για την επιλογή θα έχουν όσοι εκπληρώνουν σωρευτικά τα παραπάνω κριτήρια.
Η εργασία τους θα περιλαμβάνει:
- Τη συμμετοχή σε θεματικές ομάδες εργασίας
- Την εκπόνηση προγραμματικών θέσεων
- Τη συγγραφή κειμένων που θα συμπεριληφθούν στο τελικό παραδοτέο
- Η εργασία θα είναι σε εθελοντική βάση και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι σε θέση να διαθέτουν 8-10 ώρες την εβδομάδα σε αυτή.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους στην ιστοσελίδαnd.gr/empeirognomones. Η αίτηση πρέπει να περιλαμβάνει αναλυτικό βιογραφικό, αναφορά σε συγκεκριμένο θεματικό αντικείμενο εξειδίκευσης, καθώς και κείμενο 500 λέξεων που να αιτιολογεί το ενδιαφέρον τους.
Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 23 Φεβρουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου