Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΧΟΡΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΑ 'ΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΛΙΤΣΕΣ! ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ!

Αναρωτιέται κανείς τι ήρθαν να κάνουν στο Σύνταγμα οι αγρότες; Ήρθαν να αντισταθούν έως εσχάτων στην κυβέρνηση Τσίπρα ή τελικά ήρθαν να κάνουν πικ νικ και να χορέψουν λαϊκά τραγούδια και τσιφτετέλια; Αυτό ακριβώς φαίνεται ότι ήρθαν να κάνουν. Πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, όπου μετέτρεψαν την πλατεία Συντάγματος σε μπουζουξίδικο, ενώ το βράδυ τα ‘σπασαν επίσημα στα μπουζούκια ρίχνοντας πολλές γυροβολιές στις εκεί πίστες...


Μιλάμε για ξεφτίλα! Και ο κόσμος πίστευε μέχρι τελευταίας στιγμής ότι με τους αγρότες μπροστάρηδες θα ξεσήκωναν τον λαό σε μια κοινή αντίσταση κατά της κυβέρνησης, για να πάρει τα μέτρα πίσω, ακόμη και να την εξαναγκάσουν σε φυγή!
Σε φυγή όμως ετράπησαν οι ίδιοι οι αγρότες οι οποίοι αφού τα’τσουξαν, χόρεψαν μέχρι πρωίας, τα μάζεψαν και έφυγαν την επομένη για να συνεχίσουν, λέει, τον αγώνα τους στα μπλόκα! Με ουζάκια και κοψίδια σύντεκνοι;

Δείτε ρε τους Γάλλους πώς μπήκαν στα Ηλύσια πεδία με τα τρακτέρ τους και παρέμειναν εκεί μέχρι που ανάγκασαν την κυβέρνηση να κάνει πίσω!

Με τα ζεϊμπέκικα και τα χασαποσέρτικα θα κάνει πίσω ο Τσίπρας και ο Καμμένος ρε αγρότες; Τώρα να δείτε τι γυροβολιές θα ρίξετε…ραγιάδες με τις γκλίτσες!
Δείτε και το βίντεο από τους τρελούς χορούς των αγροτών στις πίστες των μπουζουκτσίδικων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου