Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ, ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ! Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΤΟΝ...ΣΤΟΛΙΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ!

Το τελευταίο διάστημα και τι δεν άκουσε ο άτυχος Παντελής Παντελίδης! Τον γλωσσόφαγαν κυριολεκτικά! Για τα λουλούδια που γέμιζαν...βουνό την πίστα όπου τραγουδούσε, αλλά και για το νέο ακυκλοφόρητο....


τραγούδι του όπου σε αυτό είχε τον στίχο «πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα». Μάλιστα χθες, η Τατιάνα Στεφανίδου είχε ειδική εκπομπή όπου τον...στόλιζε δημοσιογραφικά! 
Ο καλλιτέχνης όμως είχε φροντίσει να δώσει εξήγηση για τον επίμαχο στίχο. 
Δείτε τι ακριβώς είπε, όπως το γράφει το govastileto.gr
Μεγάλος ντόρος είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, το οποίο μάλιστα αφιέρωσε στο κοινό σε εμφάνισή του στη Λευκωσία.
Σε αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων «πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα που τριγυρνά στα Κατεχόμενα». Αυτή ήταν και η αφορμή να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων, με πολλούς επώνυμους και μη να ρίχνουν «πυρά» προς τον τραγουδιστή για τον άστοχο αυτό στίχο.

«Είναι ένα “ερωτικό” και όχι κοινωνικό τραγούδι με σεβασμό στην αγαπημένη μου Κύπρο και στους Κύπριους φίλους και φίλες μου», έγραψε, το βράδυ της Τρίτης, στη σελίδα του στο Facebook, ο τραγουδιστής, παραθέτοντας τους επίμαχους στίχους.


Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι αποσύρει το ακυκλοφόρητο τραγούδι, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Απ’ όσους πρόλαβαν να με καταδικάσουν ζητώ συγνώμη που τους στεναχώρησα αλλά δυστυχώς το ερμήνευσαν λάθος.
Παρόλα αυτά, λόγω της παρεξήγησης αυτής και της διάστασης που πήρε το θέμα, αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κύπριους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου