Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!

Η εφημερίδα "The Daily Mail" έγραψε άρθρο το '13 ότι οι ΗΠΑ θα...

"οργανώσουν" χημική επίθεση στην Συρία και μετά θα το φόρτωναν στον ΑΣΑΝΤ αλλά δυστυχώς, για κάποιο πάρα πολύ περίεργο λόγο...ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ...ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!!...

ΛΕΕΙ ΨΕ-ΜΑ-ΤΑ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΛΙΟ-ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ...!!!...


Αναφέρει η ειδησιακή σελίδα Facebook The Event Handbook

Διάβαζα στο σάιτ “Φορτ Russ” για ένα διγεγραμμένο άρθρο της γνωστής...

αγγλικής εφημερίας “Daily Mail” από το 2013 που αναφέρεται σε σχέδιο των ΗΠΑ για την οργάνωση μιας χημικής επίθεσης στη Συρία και μετά θα το εφόρτωναν στην κυβέρνηση του Άσαντ. Ευρήκα το διαγραφέν άρθρο της Daily Mail χρησιμοποιώντας τη μηχανή Wayback (the Wayback Machine) εκεί στο Internet Archive. Εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες από το Fort Russ: http://www.fort-russ.com/…/daily-mail-deleted-article-about

Ας δούμε πρώτα το εν λόγω και πλέον…ΔΙΑΓΡΑΦΕΝ ΆΡΘΡΟΝ και μετά συνεχίζουμε με το άρθρο μας εδω…

Αναφέρει το κορυφαίο σάιτ fort-russ.com:

ΜΟΣΧΑ, 7 του Φλεβάρη – Ένα άρθρο με τίτλο «Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστήριξαν ένα σχέδιο για να πραγματοποιηθεί μια χημική επίθεση στη Συρία και να κατηγορήσουν το καθεστώς Άσαντ», με ημερ. 29 Ιανουαρίου 2013, αφαίρεσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Britam 

Η συγγραφέας του άρθρου, η Louise Boyle, ανέφερε ότι οι ΗΠΑ προσχεδίασαν μια χημική επίθεση για να χρησιμεύσει ως πρόσχημα για την ενίσχυση της διεθνούς στρατιωτικής συμμαχίας δράση στη Συρία.

Η δημοσιευθείσα έκθεση περιέχει την αλληλογραφία μεταξύ των δύο ανώτερων αξιωματούχων της βρετανικής εταιρείας που εδρεύει στην Αγγλία Britam Defence, το οποίο αναφέρει ότι το σχέδιο «που εγκρίθηκε από την Ουάσιγκτον» δείχνει ότι το Κατάρ θα χρηματοδοτήσει τη χρήση χημικών όπλων από τις δυνάμεις των ανταρτών στη Συρία,» λέει το άρθρο.

Το άρθρο λέει ότι η αλληλογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από ένα Μαλαισιανό χάκερ, ο οποίος απέκτησε επίσης πρόσβαση σε βιογραφικά σημειώματα και αντίγραφα των διαβατηρίων των ηγετών της.

Ο RIA Novosti ζήτησε απο την Daily Mail να απαντήσει γιατί και πότε ακριβώς αφαίρεσε αυτό το άρθρο από την ιστοσελίδα της.

Ο επίσημος αντιπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας Υποστράτηγος Ιγκόρ Konashenkov δήλωσε την Παρασκευή ότι η επίθεσις των πυραύλων Κρουζ των ΗΠΑ στην συριακή αεροπορική βάση ετοιμάσθηκε πολύ πριν τα γεγονότα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον κ Μανώλη Χατζησάββα, πρώην κατάσκοπο της Ελληνική ΕΥΠ σε άρθο του για την ίδια αγγλική εταιρεία Britam Defence, μας παρέχει το προαναφερθέν επίμαχο εμαιλ που αντηλλάγη μεταξύ πρακτόρων της εταιρείας αυτής όπου μιλάνε σαφώς και για την Σύρια, και για τα…ΑΕΡΙΑ με ό,τι συνεπάγεται αυτό…

Πατήστε το παρακάτω λίνκ να το διαβάσετε όλο….


http://greeknewsondemand.com/2017/04/08/η-εφημερίδα-the-daily-mail-έγραψε-άρθρο-το-13-ότι-οι/

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΟΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΑΣΣΑΝΤ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΘ'ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΘΙΚΤΟΣ!!!! Ο ΛΟΓΟΣ??ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΡΑΜΠ ΗΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ !!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΡΟΥΖ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ S300 ΚΑΙ 400 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ??? ΠΩΣ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΔΕΝ ΕΤΕΘΗΣΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΩΝΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ??????????ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΕΤΥΧΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!!! ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΕΤΥΧΑΙ Μ'ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή