Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΑΓΡΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ! ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ! ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Ιδού τα αποτελέσματα του νόμου Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών! Αφήνονται σε χρόνο ρεκόρ ελεύθεροι εγκληματίες οι οποίοι επιστρέφουν στον...τόπο του εγκλήματος πιο άγριοι από ποτέ. Αυτό συνέβη και χθες με την άγρια ληστεία και καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο, με τον θάνατο ενός εξ αυτών.
Το ρεπορτάζ που ακολουθεί από το zougla.gr:


Βίντεο - Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Κινηματογραφική καταδίωξη ληστών, που είχε ως αποτέλεσμα ένας από ...
τους τέσσερις δράστες να πέσει στο κενό από διαμέρισμα 7ου ορόφου πολυκατοικίας και να σκοτωθεί, εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δύο ληστές έχουν συλληφθεί. Αστυνομικοί αναζητούν τον τέταρτο της σπείρας.

Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, με τους δράστες να επιχειρούν να διαφύγουν πηδώντας μπαλκόνια​
Οι δράστες είχαν εισβάλει νωρίτερα σε διαμέρισμα ηλικιωμένης (σ.σ.: στον 8ο όροφο) του κτηρίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θησέως και Μουσών. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10.10 το πρωί, τέσσερις αλλοδαποί, γεωργιανής υπηκοότητας, «μπούκαραν» στο σπίτι και άρχισαν να κάνουν άνω κάτω το εσωτερικό, αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα τιμαλφή. Εκείνη την ώρα, εντός του διαμερίσματος, βρίσκονταν μια ηλικιωμένη και μια οικιακή βοηθός, τις οποίες και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου.









Για κακή τους τύχη η δράση τους έγινε αντιληπτή μέσω κλειστού κυκλώματος ασφαλείας (CCTV) που είχε εγκαταστήσει ο γιος στο διαμέρισμα της μητέρας του.

3 σχόλια:

  1. Ο Εγκληματίας κατσαπλιάς κομμουνιστής Παρασκευόπουλος είναι υπεύθυνος για τις δολοφονίες εκατοντάδων Ελλήνων από ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι της απόψεως ό,τι όσοι έχουν ληστευτεί, σκοτωθεί(οι συγγενείς) βιαστεί, ή γενικώς κακοποιηθεί και όχι μόνο, από αποφυλακισμένους με την διάταξη του..."ευεργετικού Νόμου" Παρασκευόπουλου, να ΜΗΝΥΣΟΥΝ τον ίδιο τον Παρασκευόπουλο για ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ στα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι πρόωρα αποφυλακισμένοι κακοποιοί...!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΛΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ????? Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή