Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AGB-NIELSEN, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ & ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ, ΒΙΝΤΕΟ


Συνελήφθησαν με το αυτόφωρο οι υπεύθυνοι της εταιρείας AGB-NIELSEN Σπύρος Ζαβιττσάνος και Βασιλική Γρηγοριάδου, με τις κατηγορίες...

για μονοπωλιακές πρακτικές και χειραγώγηση της τηλεοπτικής διαφημιστικής αγοράς, αφού η εκ προθέσεως διαφθορά και η απατηλή έκδοση μετρήσεων τηλεθέασης προς όφελος ορισμένων τηλεοπτικών μέσων, έναντι άλλων, στοιχειοθετεί τα εγκλήματα της απάτης σε κακουργηματικό βαθμό, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και της απάτης σε βάρος του Δημοσίου, όταν πρόκειται για Κρατική Διαφήμιση !!!
Την μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, ζητώντας μέσω των δικηγόρων του κκ Αγαπηνού και Φάρου, την αυτόφωρη διαδικασία για τους υπευθύνους της εταιρείας, με αποτέλεσμα ο Εισαγγελέας να κρίνει ότι οι δύο υπεύθυνοι έπρεπε να συλληφθούν άμεσα, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά η κρισιμότητα του ζητήματος των μετρήσεων τηλεθέασης δε θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορες τις εισαγγελικές αρχές, καθότι είναι προφανές ότι επί τη βάση αυτών των μετρήσεων διανέμεται το σύνολο των διαφημιστικών τηλεοπτικών κονδυλίων της χώρας. Επομένως, είναι πρόδηλο ότι πρόκειται για ένα ζήτημα μείζονος σημασίας το οποίο σχετίζεται με την εκ βάθρων διάρθρωση ολόκληρης της τηλεοπτικής αγοράς, χιλιάδων θέσεων εργασίας, εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και πολύ σημαντικού τμήματος του Εθνικού Προϋπολογισμού.

Είναι δε προφανές ότι η εκ προθέσεως διαφθορά και απατηλή έκδοση μετρήσεων προς όφελος ορισμένων μέσων έναντι άλλων στοιχειοθετεί τα εγκλήματα της απάτης σε κακουργηματικό βαθμό, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και της απάτης σε βάρος του Δημοσίου όταν πρόκειται για Κρατική Διαφήμιση.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 02/04/2017, στην εκπομπή "TO ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ;;;" του Νίκου Νικολόπουλου, στο "E TV", όπου o πρόεδρος του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κος Κυριάκος Τόμπρας, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι όλες ανεξαιρέτως οι ελληνικές κυβερνήσεις, αντί να βάλουν τέλος στο μονοπώλιο των αυθαίρετων μετρήσεων τηλεθέασης της AGB-NIELSEN, προτίμησαν να συμβιβαστούν και, έτσι, να μοιράζουν αλόγιστα και ανεξέλεγκτα, το χρήμα της κρατικής τηλεοπτικής διαφήμισης ανά τηλεοπτικό μέσο !!!

Στη συνέχεια, η Επιστημονική Ομάδα του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, συνέταξε Ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου με ΑΚΕ, με την οποία ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ρωτούσε την 07/04/2017 τους αρμόδιους υπουργούς Ψηφιακής Πολιτικής & Δικαιοσύνης : 
Προτίθεστε να βάλετε τέλος στο μονοπώλιο των αυθαίρετων μετρήσεων τηλεθέασης της AGB-NIELSEN ή θα συνεχίσετε και εσείς, όπως όλοι οι προκάτοχοί σας, να μοιράζετε αλόγιστα και ανεξέλεγκτα το χρήμα της κρατικής τηλεοπτικής διαφήμισης ανά τηλεοπτικό μέσο ;;;

3 σχόλια:

  1. Πόσο ξεφτιλισμένοι πια. Ο Νικολόπουλος τα πήρε χοντρά από τον Βρυώνη του Έψιλον για να κάνει μήνυση στην AGB.Επειδή το Star Academy με την Μένια Πουστριωτη είχε τηλεθέαση πάτο σε σχέση με το Survivor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει πατώσει γιατί έχει έναν αποτυχημένο, δύο ξεπεσμένες και έναν...σατανιστή με βαμμένα μάτια και "μαλλί της γριάς"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να είναι ανόητος κάποιος για να πιστέψει όλες αυτές τις αρλούμπες που γράφετε.
    Επειδή η ξεφωνημένη έπαθε υστερία που η μαλακία που παρουσιάζει έχει φάει τη σκόνη του survivor, λαδώνει μέχρι και βουλευτάκους για να τους ξελασπώσουν με ψέματα.
    Αλήθεια. ... αν είχε γίνει σύλληψη των υπευθύνων της nielsen, δεν θα είχαν δείξει τα κανάλια; Θα έχαναν τέτοια είδηση; Αλλά τι να δείξουν αφού όλα είναι ψέματα; ;;;
    Εεεεε ρε ξύλο που σας χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή