Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ! ΤΟΥΣ...ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ;;; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ!

σχόλιο Γ.Θ : Υπάρχει μόνο ένα αντίδοτο στα δηλητήρια και σχέδια των αντιχρίστων.
Μετάνοια, εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο πώλησης μονάδων της ΔΕΗ ΔΕΗ-0,68% και είναι απλά θέμα χρόνου το «διά ταύτα».
Η τριμερής επιτροπή (θεσμοί, κυβέρνηση, επιχείρηση), την οποία ....


προανήγγειλε ο ΥΠΕΝ Γιώργος Σταθάκης από την Κοζάνη, θα λειτουργήσει προς τον σκοπό αυτό μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης και μέχρι το φθινόπωρο θα έχουν… τακτοποιηθεί όλα.
Μονάδες της ΔΕΗ θα πωληθούν όσο-όσο!
Ως εκ τούτου, εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Κοζάνη είχαν επιφυλάξει θερμή υποδοχή στον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργο Σταθάκη, κατά την επίσκεψή του σε εκδήλωση.
Με συνθήματα και αποδοκιμασίες, οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για το ενδεχόμενο να πουληθεί μέρος ή καίριο τμήμα της ΔΕΗ ως προϋπόθεση για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος - Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης κατά την επίσκεψή του στην Κοζάνη, παραδέχθηκε ότι μπορεί να μπει πωλητήριο όχι μόνον σε λιγνιτικές αλλά και σε υδροηλεκτρικές μονάδες της ΔΕΗ, σε περίπτωση που το μάρκετ τεστ του Σεπτεμβρίου για την πώληση του λιγνιτικού χαρτοφυλακίου δεν προσελκύσει επαρκές αγοραστικό ενδιαφέρον, κάτι που είναι πιθανόν, όπως και ο ίδιος είπε.
Όσο για το ποιες μονάδες θα τεθούν προς πώληση, ο κ. Σταθάκης δήλωσε ότι θα αποφασιστούν από κοινού με τη ΔΕΗ, την Κομισιόν και τους δανειστές ως το φθινόπωρο.
Ο κ. Σταθάκης, μιλώντας μάλιστα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, δηλώνοντας ότι «η ΔΕΗ θα παραμείνει κεντρικός πυλώνας στην αγορά ηλεκτρισμού» και επικαλέστηκε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την κατάργηση του μονοπωλίου της ΔΕΗ στον λιγνίτη.
Έτσι σε χέρια πολυεθνικών θα περάσει μέρος των δεύτερων σε παραγωγή ορυχείων λιγνίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο λόγος για τα ορυχεία της Πτολεμαΐδας, του Αμυνταίου, της Φλώρινας και της Μεγαλόπολης που ανήκουν στην ΔΕΗ
Οι κάτοικοι της Κοζάνης είναι ως εκ τούτου εξοργισμένοι με τις κυβερνητικές αποφάσεις.
Η συγκυρία δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς μία μέρα πριν την επίσκεψη Σταθάκη στην Κοζάνη, όπου ανακοινώθηκαν όλα αυτά, ο ουρανός της περιοχής γέμισε με τις χαρακτηριστικά λευκά ίχνη που αφήνουν τα αεροπλάνα που ψεκάζουν.
Δεν μιλάμε για τα κανονικά καυσαέρια, τα οποία παγώνουν και έπειτα εξαφανίζονται, αλλά για τους χημικούς αεροψεκασμούς, οι οποίοι απλώνονται και γίνονται σύννεφα.
Πολύς ο κόσμος που παρακολουθούσε την περίεργη πορεία ενός αεροπλάνου.
Άραγε έτσι σκέφτηκαν κάποιοι να μετριάσουν τις αντιδράσεις του κόσμου για το διαφαινόμενο ξεπούλημα της ΔΕΗ σε πολυεθνικές;
Δείτε:




Πηγή / http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/blog-post_184.html το διαβάσαμε στο http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/04/blog-post_97.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου