Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 23.000 ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017! ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟ 20ΕΤΙΑΣ!

Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύψαμε ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιου Χρέους ενοχλεί τους επαγγελματίες που οφείλουν ακόμη και λίγα ευρώ, με συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις.  Σε λίγο διάστημα οι ενοχλήσεις της θα γίνονται εντονότερες και σε περισσότερους επαγγελματίες. Διότι η κυβέρνηση Τσίπρα έχει αποφασίσει να βάλει λουκέτο σε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις. Η εντολή των Γερμανών είναι να εξοντωθούν όλοι, και αυτοί που σήμερα δεν χρωστάνε στην εφορία, να βρεθούν σύντομα...

με την πλάτη στον τοίχο, μέσα από εξοντωτικά πρόστιμα που θα τούς επιβληθούν από τους φορολογικούς ελέγχους! Ακόμη και φορολογικά στοιχεία που έχουν φυλαγμένα στα συρτάρια τους τα τελευταία 20 χρόνια θα είναι υποχρεωμένοι να ψάχνουν οι επαγγελματίες και...άντε να βρουν άκρη! 
Στόχος δανειστών και κυβέρνησης Τσίπρα είναι να ρημάξουν τις επιχειρήσεις και μάλιστα γι' αυτό τον σκοπό έχουν προϋπολογίσει ότι θα εισπράξουν 3,9 δις ευρώ. Αν δεν τα εισπράξουν τα ποσά αυτά οι της κυβέρνησης Τσίπρα, θα έχει εγγραφεί  στη μερίδα του εκάστοτε το χρέος που του αναλογεί με συνέπεια να βρεθούν αντιμέτωποι με κατασχέσεις εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες! 

1 σχόλιο:

  1. ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΒΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ...

    ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή