Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

Η είδηση κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου! Αυτά τα τραγικά περιστατικά θα ζούμε συνεχώς στη χώρα μας την οποία οι δωσίλογοι πολιτικοί, εκτελώντας εντολές των τοκογλύφων την μετατρέπουν σε Νότιο Σουδάν.
Ιδού τι συνέβη στον Βόλο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr:
Αστυνομικοί που περνούσαν από το σημείο δεν έμειναν απαθείς. Προσπάθησαν να μιλήσουν με το παιδί που έδειχνε τρομαγμένο…
Ένα απίστευτο δράμα εξελίσσεται από αργά χθες το βράδυ στο ...


Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε ένα παιδάκι 2,5 χρόνων, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό παιδάκι βρήκαν αστυνομικοί στο κέντρο του Βόλου να περπατάει μόνο του, χωρίς καμία συνοδεία. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν αμέσως. Πήραν το παιδί αγκαλιά και προσπάθησαν να συνεννοηθούν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έψαξαν για αρκετή ώρα μήπως και ανακαλύψουν κάτι παραπάνω, που θα τους οδηγούσε ενδεχομένως στους γονείς ή σε κάποιον συνοδό του μικρού παιδιού αλλά μάταια. Αφού ειδοποίησαν σχετικά τους ανωτέρους τους, ακολούθησαν τις οδηγίες τους και το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας που έχει το Αχιλλοπούλειο, καθώς και ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου…
Ο κ. Μάνθος Δραμητινός έδωσε αμέσως εντολή το παιδί να φιλοξενηθεί στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου για να περάσει το χθεσινό βράδυ μέχρι σήμερα, και σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και τις άλλες αρμόδιες αρχές να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ήταν νηστικό και πολύ τρομαγμένο. Γιατροί και νοσηλευτές έγιναν μία αγκαλιά και προσπάθησαν να το συνεφέρουν.

Έπεσαν πάνω του προκειμένου να του παρέχουν κάθε δυνατή φροντίδα, ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου έδωσε εντολή η φιλοξενία του να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επισημαίνοντας κυρίως ότι πρόκειται για ένα μικρό παιδί, που εκτός από όλα τα άλλα χρειάζεται στοργή και συναισθηματική στήριξη, αφού στα πρώτα βήματα της ζωής του γνωρίζει το απάνθρωπο πρόσωπο της κοινωνίας.

Από την πλευρά της αστυνομίας, χθες το βράδυ δεν κατέστη δυνατό να γίνουν γνωστά πολλά πράγματα, καθώς και οι ίδιοι οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα σενάρια για το τι μπορεί να συνέβη ώστε ένα παιδί 2,5 χρονών να βρεθεί εγκαταλειμμένο στο δρόμο. Πιθανολογείται ότι μπορεί να πρόκειται για παιδί Βουλγάρων επαιτών που διαμένουν στον Βόλο, χωρίς να αποκλείεται και το σενάριο να εγκαταλείφθηκε εδώ από άλλη περιοχή της Μαγνησίας ή της Θεσσαλίας.


1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή