Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ! ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΟΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!! ΡΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ...ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ;;;


Ελάχιστα χιλιόμετρα κάτω από αυτό το πυκνό δάσος του Υμηττού, στις παρυφές του ιστορικού όρους, έχει προγραμματιστεί να χτιστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Θα πρόκειται γι ένα ακόμη έγκλημα που θα φέρει τη σφραγίδα της κυβέρνησης Τσίπρα. Δείτε που θα βρίσκεται ο χώρος: πίσω από το 251 ΓΝΑ και το "ΣΩΤΗΡΙΑ" !!! Τσιμέντο να γίνει. Δηλ. το κράτος θεσμοθετεί και προωθεί την παρανομία. Τι συντελεστής ...

δόμησης ισχύει για την περιοχή; Πού ποντάρει η κυβέρνηση Τσίπρα στο να επισημοποιήσει τη νέα της παρανομία; Στο ότι υπάρχουν χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες Παναθηναϊκοί και σου λέει, θα κάνουν την παπια! Ρε ραγιά συνέλληνα, σε τυφλώνει ο Τσίπρας με τον οπαδισμό σου  και σε κάνει μηρυκαστικό, αποδεχόμενος την κάθε κραυγαλέα καταστρατήγηση και των πιο στοιχειωδών όρων της πολεοδομικής νομιμότητας; ΕΛΕΟΣ! Κάπως έτσι σε έκανε ο Τσίπρας να καταπιείς το 3ο Μνημόνιο, τώρα σου κοτσάρει το 4ο Μνημόνιο, φάε και το γήπεδο-τσιμέντο του Παναθηναϊκού κάτω από τον Υμηττό! Όλα τσιμέντο θα γίνουν και το πράσινο ή τον καθαρό αέρα...ξέχνα τα!

7 σχόλια:

  1. Πολύ σωστή είναι η τοποθέτηση του Μάκη Βραχιολίδη. Αναμένεται και η συνέχεια της επίσημης και σθεναρής τοποθέτησης από τον Δήμο Χολαργού-Παπάγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο λάθος από την κυβέρνηση Τσίπρα να γίνει εκεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Υμμητό.
    Το γήπεδο του Παναθηναϊκού πρέπει να γίνει στον Βοτανικό και να ξηλωθεί το παράνομο hotspot με τους λαθρομετανάστες και να μην γίνει το παράνομο τζαμί στον Βοτανικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή αν γίνει εδώ το γήπεδο θα επηρεαστεί το δάσος,μας λέτε;
    Τι λέτε ρε άσχετοι όλοι σας ;
    Θα είναι ένα κόσμημα για την περιοχή μας και θα γίνει και ανάπλαση ενώ δεν θα μένει ανεκμετάλλευτη μια περιοχή του Χολαργού-Παπάγου.Δηλαδή το χάλι το μαύρο στον παράδρομο της Μεσογείων σας αρέσει ενώ δεν σας αρέσει το γήπεδο.Πείτε ότι είστε λαμόγια και παρατρεχάμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης και αφήστε τα ψέματα και τις ευαισθησίες περί του δάσους του Υμηττού.Δηλαδή οι χλωρίδα και η πανίδα του Υμηττού θα επηρεαστούν από το γήπεδο και δεν επηρεάζετε από τα νοσοκομεία,την περιφερειακή Υμηττού,την Κατεχάκη,το Υπουργείο δημοσίας τάξεως, τον ΑΟΑΑ,τον Δοπάπ και το θερινό σινεμά,τις πολυκατοικίες στους πρόποδες του Υμηττού αλλα ξέχασα...εκεί μένουν τα αξιωματικά και τα πολιτικά κομματόσκυλα....καθώς και άλλα πολλά που δεν επιβαρύνουν το δάσος.Αντε κάντε ένα κρύο ντους να ισιώσετε όλοι σας λέω εγώ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ.....ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ...Ο ΧΟΛΑΡΓΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΕΤΑΓΑΤΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ !!!!!!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ !!!!!ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρωτιέμαι αν ο Κουγιουμτζόπουλος και οι λοιποί αριστεροί καθώς και οι αριστεροφασίστες που κάνουν τους ευαισθητοποιημένους για το θέμα,έχουν περάσει από την Μεσογείων κατά μήκος του Χολαργού για να δουν σε τι εξαιρετικό χάλι βρίσκεται η περιοχή μας;
    Μπορντέλο τον έκαναν τον Χολαργό όλοι τους.Μένει να γίνουν και καμια δεκαριά studio-γαμηστρόνες για να πηδάνε οι Χολαργιώτες και οι Παπαγιώτες μια που δεν πηδάνε τις αγάμητες γυναίκες τους.Καλύτερα γήπεδο και ανάπλαση παρά ραχάτι και τεμπελιά από τα ιδεολογικά τεμπελόσκυλα στις καφετέριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Υμμητό παρά ραχάτι και τεμπελιά από τα ιδεολογικά τεμπελόσκυλα στις καφετέριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή