Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Στη σύλληψη ενός 42χρονου, μέλους της Χρυσής Αυγής, προχώρησε η αστυνομία σε συνέχεια των ερευνών της για την επίθεση σε βάρος φοιτητή το μεσημέρι της Παρασκευής στους Αμπελόκηπους...

​Ο συλληφθείς είναι ιδιοκτήτης της καφετέριας «Bristol» στους Αμπελόκηπους, που αποτελεί στέκι μελών της Χρυσής Αυγής 
Ο 42χρονος συνελήφθη στις 08.30 στους Αμπελόκηπους και έχει αναγνωριστεί από αυτόπτη μάρτυρα της επίθεσης. Ο ίδιος αρνείται τη συμμετοχή του στην επίθεση. Ο συλληφθείς είναι ιδιοκτήτης της καφετέριας «Bristol» στους Αμπελόκηπους, που αποτελεί στέκι μελών της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μετακλητό υπάλληλο της Βουλής που εργάζεται στο γραφείο του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ είναι και υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, η οποία του άσκησε ποινική δίωξη για  ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. Θα απολογηθεί τη Δευτέρα στις 12. 

 Οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών. 

Η Χρυσή Αυγή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αντί να συλλάβουν τους εγκληματίες - τρομοκράτες που επιτέθηκαν με τσεκούρια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, συλλαμβάνουν αθώους πολίτες και στήνουν Χρυσαυγιάδες και προπαγανδιστικά σόου με ψευδολογίες στα διαπλεκόμενα κανάλια. H Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας απ' όπου και αν προέρχεται».

Το χρονικό της επίθεσης

Ο 20χρονος φοιτητής ξυλοκοπήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής λίγο μετά από την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος που βρίσκονται στη Μεσογείων το πρωί της Παρασκευής.
Ο φοιτητής ο οποίος ονομάζεται Αλέξιος Λάζαρης δέχτηκε επίθεση ενώ επέστρεφε από το Πανεπιστήμιο στο σπίτι του. Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Παπαδά και συγκεκριμένα όταν ο νεαρός περνούσε μπροστά από ομάδα χρυσαυγιτών.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος λόγω του παρουσιαστικού του και της τσάντας που κρατούσε, του επιτέθηκε, αρχικά φραστικά κατηγορώντας τον πως σχετίζεται με τον Ρουβίκωνα.
Αφού τον κυνήγησαν τον χτύπησαν ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μετά ενημερώθηκε η αστυνομία. Οι αρχές αναμένουν να συνέλθει ο άτυχος νεαρός έτσι ώστε να του πάρουν δηλώσεις σχετικά με το συμβάν.

zougla.gr

3 σχόλια:

  1. Να μας πει ο φοιτητής τι γύρευε εκεί και τι φωτογράφιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πει γενικώς την..."ιστορία".
    Για άλλους, "αφήγημα..."!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ έχω κλειστή την τηλεοράση μου αρκετά χρόνια γιατί είναι απαράδεκτοι όλοι αυτοί οι δήθεν δημοσιογράφοι και να πετούν οχετό και λάσπη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Επιμένω να μας πει ο φοιτητής τι γύρευε εκεί και τι φωτογράφιζε γιατί κάποιος άνθρωπος θα πάει τσάμπα φυλακή και κάποιοι θα σπηλωθούν τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή