Τρίτη 4 Απριλίου 2017

"ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΜΑΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ! ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ! ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ"!!!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή και φωτογραφία από ...

αναγνώστη μας για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα παιδιά της Ακαδημίας μπάσκετ Χολαργού στο νταμάρι. Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας:
"Φωτογραφία από την άκρως απαράδεκτη και προκλητική στάση απέναντι στις Ακαδημίες των Παίδων του Χολαργού, (φυσικά και σε εμάς τους Γονείς) τα οποία όχι μόνο δεν έχουν διαθέσιμο Κλειστό Γήπεδο Προπόνησης αλλά πλέον οι Προπονήσεις γίνονται κυριολεκτικά στη 'σκιά' του Φεγγαριού!!!!!!!! 
Αυτή είναι η εικόνα Προπόνησης στις 3/4/17. Ειλικρινά λυπάμαι που λέγομαι 'Χολαργιωτης'. 

27 σχόλια:

  1. Ο πιο άχρηστος δήμαρχος όλων των εποχών δεν θα μπορούσε να ταιριάξει παρά μόνο σε αυτή την ανάρτηση. Μαύροοοοο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοιο δήμαρχο πως να μη λυπάσαι. Μόνο για φωτογραφίες φανφάρες και εκδηλώσεις. Από έργα το απόλυτο μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντρέπομαι για άλλη μια φορά. Ελπίζω να κινητοποιηθεί ο δήμος και να λυθεί το ζήτημα Άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για αλλη μια φορα η ανικανοτητα του δημου στο μεγαλειο της το προβλημα αυτο υπαρχει απο το Σεπτεμβριο και κανενας δεν ενδιαφερεταιο ΚΟΧ μας ειπε οτι ειναι ευθυνη του ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Αναλγησια σε ολο της το Μεγαλειο!! Θελει προσπαθεια η Απαξιωση...Μπραβο Σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για άλλη μια φορα Δήμος και ΚΟΧ έχουν τις ακαδημίες μπάσκετ παρατημένες. Δεν έχω λόγια να περιγράψω. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν και χειρότερα αλλά κανείς δεν δίνει σημασία . 5.000 κατασχετήρια την ημέρα σπρώχνουν δεκάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες στη ολοκληρωτική καταστροφή . Χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ αποφυλακίζονται με τον Νόμο του κομμουνιστή συμμορίτη Παρασκευόπουλου και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ σαν τα ΚΤΗΝΗ . Η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΠΟΥΛΗΣΕ την χώρα στους τοκογλύφους για 99 χρόνια και κανείς δεν μιλάει εκτός από ελάχιστους . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο σκοτάδι ο δήμαρχος δύσκολα θα φωτογραφηθεί,δεν θα φαίνεται καθαρά.Εξ άλλου αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να δικαιολογήσει τεχνική μελέτη.Ισως όμως αυτή η δημοτική αρχή μας αξίζει,την εκλέξαμε με μεγάλη πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τί έλεγε ο δήμαρχος στο προεκλογικό φυλλάδιό του για τον αθλητισμό και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων;Τί λέει στο μετεκλογικό διαφημιστικό του με τον βαρύγδουπο τίτλο " 2 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε";Αλήθεια,πόσο κοστίζει στον δημότη ο ΔΟΠΑΠ;Και τί προσφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα μεγάλα προβλήματα των φτωχών και των πεινασμένων δεν ενδιαφέρουν κανέναν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΕ Γ.......... ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΦΥΡΙΖΑ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγκαινίασε δυό τρία έργα του Ξύδη έβγαλε τρακόσιες ογδόντα φωτογραφίες σαν γύφτικο σκεπάρνι και ο Χολαργός βουλιάζει. Τόσοι άχρηστοι χαραμοφάηδες κανείς δεν ασχολείται. Ντροπή σας ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προϊόν μοντάζ ειναι η φωτογραφία , ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν μοντάζ είμαι γονιός και ήμουν εκεί. Σήμερα 05/04/2017 που ήμουν πάλι εκεί δούλευαν αν τα φτιάξατε τοσο γρηγορα μπράβο σας

      Διαγραφή
  14. Ο ΔΟΠΑΠ ΕΙΝΑΙ Η ΨΎΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΕΑΝ ΈΧΕΤΕ ΠΡΌΣΩΠΟ ΕΛΆΤΕ ΣΤΟΝ ΔΟΠΑΠ - ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΗΣΗΧΟ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ - ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΆΘΕΣΗ 250.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΕΛΆΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΟΠΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άρχισαν το καλάιδισμα τα παπαγαλάκια του Λιάκου. Από τα 20.000.000 που έχει στο ταμείο ο δήμαρχος πόσα διέθεσε για έργα και πόσα διέθεσε σε φωτογράφους ; για πες μας ! Κακές γλώσσες λένε ότι τα φυλάει για την προεκλογική περίοδο να κάνει πέντε έξι εργάκια για να στραβωθούμε να τον ξαναψηφίσουμε ! Δεν χρειαζόμαστε μοντάζ φιλαράκι. Τα βλέπουμε ζωντανά στην καθημερινότητά μας. Ο Χολαργός είναι υποβαθμισμένος περισσότερο και από το Ζεφύρι. Ελπίζαμε ότι ο Λιάκος σαν νέος άνθρωπος θα κάνει κάτι διαφορετικό αλλά μια από τα ίδια αποδείχτηκε και αυτός. Μας έχει γραμμένους και κοιτάζει μόνο την πάρτη του. Πάμε γιά άλλον. Δυο χρονάκια μείνανε. Θα φάει μαυρο που θα αλλάξει χρώμα. Τσίμπα εσύ τον μισθουλάκο σου καθότι βολεμένος και μη μιλάς και άσε μας εμας τους άνεργους να παλεύουμε τη φτώχια μας και να βρίζουμε το δήμαρχο όπως του αξίζει του άχρηστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πριν από λίγο ο ANTENA μετέδωσε ότι το 2016 είχαμε 1.620.835 κατασχέσεις σπιτιών και τραπεζικών λογαριασμών . Τα στοιχεία είναι συγκλνηστικά που δείχνουν το μέγεθος της ασυδοσίας της σημερινής κυβέρνησης απατεώνων της αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λογια...λογια...λογια...ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΜΕΣΑ!! Δεν υπαρχει αλλη υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με το σοβαρό πρόβλημα της εγκληματικότητος ποιός θα ασχοληθεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ασφάλεια στο Χολαργό την έχει αναλάβει ο ίδιος ο Αυγουρόπουλος οπότε μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι κάνει μαθήματα ζίου ζίτσου και τε κβον ντο για να αντιμετωπίζει ο ίδιος τους κακοποιούς. Μετά από αυτά τα νέα μειώθηκε στο μισό η εγκληματικότητα στο Χολαργό αφού οι διαρρήκτες έκλασαν μέντες μόλις το έμαθαν. Πλέον μπουκάρουνε στα σπίτια μόνο όταν ο Θανάσης πίνει καφέ στο Tease στην Περικλέους.

      Διαγραφή
  19. Λίγοι ασχολούνται με τα όσα θλιβερά συμβαίνουν σήμερα στην Πατρίδα μας . Οι περισσότεροι πολίτες είναι αδιάφοροι η φοβούνται μήπως εκτεθούν έστω και με ένα απλό σχόλιο . Σε λίγα χρόνια αυτή η χώρα δεν θα υπάρχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ωραιο το σχολιο σου αλλα ακομα και εσυ το γραφεις ΑΝΩΝΥΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ντροπή. ..είναι απαραδεκτη η κατασταση...αντι να φροντιζουμε ωστε τα παιδιά μας να εχουν κινητρα να ασχοληθουν με τον αθλητισμο τους" σβηνουμε τα φωτα"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σήμερα η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΕΡΙΦΟΥ και ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ θα καταθέσει ΥΠΟΜΝΗΜΑ με εκατοντάδες υπογραφές κατοίκων στο Δημαρχείο για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν γύρω από τον Υποσταθμό της ΔΕΗ στην Σερίφου . Μετά από χρόνια η πιο μαζική και δυναμική οργώνωση Χολαργού θα δίνει παρών σε όλες τις εξελίξεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Μιά αντίδραση !!! Πολλά συγχαρητήρια και μακάρι να ακολουθήσουν όλοι το παράδειγμά σας !!

      Διαγραφή
  23. Οργανωμένες ομάδες κατοίκων μακριά από κοματικά συμφέροντα μπορούν να πιέσουν και να δώσουν λύση σε πολλά συμφέροντα στην πόλη μας . Ο υποσταθμός της ΔΕΗ στην Σερίφου έπρεπε να έχει φύγει εδώ και πολύ καιρό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα προβλήματα στην περιοχή αυτή είναι πολλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή