Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΖΗΤΙΑΝΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΕΠΑΙΤΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 30-40 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ, ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗ...ΜΠΙΖΝΑ!

Σε αυτή τη γωνιά, έξω από τη στάση Μετρό Χολαργού, ένας Βούλγαρος έχει στήσει την...επιχείρηση επαιτείας, εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, επειδή οι...δουλειές του πάνε εξαιρετικά καλά σε καιρό κρίσεως, πήρε και ....

σκυλάκι το οποίο το φροντίζει και το έχει ντυμένο και διαμένει στο σκυλόσπιτό του. Παρ'όλα αυτά η ταμπέλα που κρατά στο χέρι του λέει: "Ζητώ Βοήθεια. Πεινάω"! 
Πριν από λίγη ώρα μια κυρία του έδωσε 10 ευρώ! Ο μάγκας έχει καταλάβει ότι πολλές κυρίες αλλά και κύριοι συγκινούνται όχι μόνον από τον ίδιο, αλλά και από το μικρό σκυλάκι του και του δίνουν καλό παραδάκι. Μάλιστα, σχεδόν καθημερινά ο επαγγελματίας επαίτης πηγαίνει σε γειτονικό μαγαζί και εξαργυρώνει σε χαρτονομίσματα τα χρήματα που βγάζει. 30-40 ευρώ μαζεύει από την επατεία ο επαγγελματίας του είδους, ο οποίος κάθε τόσο μεταβαίνει στην πατρίδ του για να αποταμιεύσει τα κέρδη του και μετά πάλι επιστρέφει για να συνεχίσει το ίδιο βιολί: "Ζητώ Βοήθεια. Πεινάω"! Και οι Έλληνες οι οποίοι είναι φιλότιμοι., βγάζουν από το υστέρημά τους και δίνουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για τους επαίτες! Πού να ξέρουν ότι πολλοί από αυτούς το έχουν κάνει...μπίζνα; 

2 σχόλια:

  1. Και που να δείτε τι γίνετε μέσα στο Μετρό. Ο χαμός, από Νομισματοκοπείο έως Μοναστηράκι "μπουκάρουν" 5-7 τέτοιοι και τέτοιες σε καθημερινή βάση, γύφτισες, παραμορφωμένοι, πρεζάκια, και..."νοικοκύρηδες" που τα παιδιά τους είναι άρρωστα(και τα έδειξε και ο Παπαδάκης στα πρωϊνΆΔΙΚΑ)και πολλές φορές μαζί στον ίδιο σταθμό και αρχίζουν την επαιτεία, φωνάζοντας δυνατά μέσα στα αυτιά μας.
    Μια φορά κάποια κυρία διαμαρτυρήθηκε και ο επαίτης όταν κατέβηκε στην επόμενη στάση τις "κατέβασε χοντρά καντήλια"!
    Δεν είναι για λύπηση αλλά, για κλωτσιές και μπουνιές(πυξ λαξ)όλοι τους...!
    Μην δίνετε σε κανέναν ούτε "χάλκινα"...
    Αν κάποιοι θέλουν, ας μαζεύουν κάθε μήνα ένα ποσό σε όσους "επαίτες" θα έδιναν ελεημοσύνη κάθε φορά, ας το μετρήσουν και θα δουν για πόσα ευρώ μιλάμε. Θα εκπλαγείτε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν σήμερα, 6/04/1941 ο Ηρωικός Ελληνικός Στρατός(με "πρωτοβουλία" του στρατηγού Γ.Τσολάκογλου) συνθηκολογούσε με τους ΝΑΖΙ "προγόνους" του "νεοναζί" Σόϊμπλε!!!
    Ο Τσολάκογλου ως πρώτος δωσίλογος πρωθυπουργός των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων, είχε έστω και μια προσχηματική "δικαιολογία" για την παράδοση του Ε.Σ. ό,τι ο ΑΓΩΝΑΣ ήταν..."πλέον μάταιος" για τα στρατευμένα νιάτα του Έθνους, από την στιγμή που είχαν υπερφαλαγγιστεί από την Γιουγκοσλαβία και είχαν εισέλθει οι γερμανικές μεραρχίες στην Θεσσαλονίκη!!!(όχι από τα οχυρά ΜΕΤΑΞΑ!)

    6/04/2017
    Ο σημερινός "δημοκρατικά(!)" εκλεγμένος δωσίλογος πρωθυπουργός, μαζί με τους καμμιά σαρανταριά "φον Δημητράκηδες(!)" υπουργούς του, τι "δικαιολογία" έχει, για το ξεπούλημα της Πατρίδος στους απογόνους των τότε Ναζιστών;;;

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή