Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ! 4 ΣΤΑ 10 ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ! ΣΕ 18 ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ!!!

«Ο αριθμός των παιδιών που γεννιούνται μουσουλμάνοι ανά την υφήλιο...

θα ξεπεράσει τον αντίστοιχο αριθμό χριστιανών από το έτος 2035». Αυτό είναι το συμπέρασμα της παγκόσμιας δημογραφικής έρευνας που δημοσιοποίησε το αμερικανικό ινστιτούτο ερευνών Pew.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του γνωστού και αξιόπιστου αμερικανικού ερευνητικού ινστιτούτου για τη δημογραφία, την θρησκεία και τις κοινωνικές επιστήμες, οι χριστιανοί παραμένουν και σήμερα η μεγαλύτερη πληθυσμιακή ομάδα στην υφήλιο αριθμώντας περίπου 2,3 δισ. Βέβαια, η εικόνα αυτή αναμένεται να αρχίσει να ανατρέπεται σε λιγότερο από 20 χρόνια, ενώ είναι πολύ πιθανό, μετά το 2060, οι μουσουλμάνοι να αποτελούν παγκοσμίως την κυρίαρχη θρησκευτική ομάδα πληθυσμού.
The majority of the global unaffiliated population lives in Asia and the Pacific

Για την Ελλάδα το ινστιτούτο Pew επιβεβαιώνει με τον πιο εμφατικό και συνάμα ανησυχητικό τρόπο το σήμα κινδύνου που εκπέμπει εδώ και χρόνια η Εκκλησία για την υπογεννητικότητα και τις αρνητικές της συνέπειες στην ανάπτυξη του πληθυσμού. Όπως διαπιστώνεται, για τον χριστιανικό πληθυσμό στην Ελλάδα οι θάνατοι την περίοδο 2010-2015 ξεπέρασαν τις γεννήσεις, αντίθετα το ισοζύγιο γεννήσεων-θανάτων στους μουσουλμάνους ήταν θετικό. Σε απόλυτους αριθμούς το ινστιτούτο εκτιμά ότι την περίοδο 2010-2015 ο χριστιανικός πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά περίπου 30.000 άτομα, ενώ την ίδια περίοδο οι μουσουλμάνοι αυξήθηκαν κατά περίπου 10.000 άτομα.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία του Pew, οι μουσουλμάνοι είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη θρησκευτική κοινότητα παγκοσμίως.

Σε αντίθεση με την σταθερότητα του ρυθμού των γεννήσεων των χριστιανών και την «έκρηξη» γεννήσεων μουσουλμάνων το ινστιτούτο εκτιμά ότι στις επόμενες δεκαετίες θα υπάρχει μείωση του αριθμού των αγνωστικιστών και άθρησκων πολιτών, καθώς υπάρχει σαφής μείωση στο ρυθμό γεννήσεων παιδιών που δηλώνονται ως άθρησκα από τους γονείς τους.

Αξιοσημείωτες είναι οι διαπιστώσεις για την αποχριστιανοποίηση στις περιοχές που ανήκουν στη σφαίρα επιρροής του ευρωπαϊκού πολιτισμού, δηλαδή στην Ευρώπη, τη βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, όπου υπάρχει η μεγαλύτερη συγκέντρωση αγνωστικιστών και άθρησκων. Παράλληλα, η έρευνα επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις ότι η αφρικανική ήπειρος είναι η γη του μέλλοντος τόσο για τους χριστιανούς, όσο και για τους μουσουλμάνους που θα δουν τους πληθυσμούς τους να αυξάνουν έως το 2060.
Size and projected growth of major religious groups, 2015-2060

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η διαπίστωση για την εξέλιξη του παγκόσμιου πληθυσμού, ο οποίος ανάμεσα στο 2015 και το 2060 θα αυξηθεί κατά 32% στα 9,6 δισ. ανθρώπους! Στην ίδια περίοδο οι μουσουλμάνοι, η θρησκευτική ομάδα με τη μεγαλύτερη γονιμότητα και τον νεαρότερο ηλικιακά πληθυσμό θα αυξήσει τον πληθυσμό της κατά 34% και μέχρι το 2060 οι μουσουλμάνοι θα ανέρχονται στα 3 δισ. ή στο 31% του παγκόσμιου πληθυσμού την ώρα που οι χριστιανοί θα είναι 3,1 δισ. άνθρωποι δηλαδή 32% του πληθυσμού.

3 σχόλια:

  1. Tι βλακείες λετε?Δεν υπάρχουν μουσουλμανοι Ελληνες παρα μόνο στην Θράκη.Οποτε τα περι μουσουλμανικων Γεννησεων στην Ελλαδα είναι μουφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζεις ότι βρίσκονται επισήμως πάνω από 60.000 μουσουλμάνοι-λαθρομετανάστες σε καταυλισμούς; Και καθημερινά εισβάλλουν νέοι μουσουλμάνοι; Αυτές οι γεννήσεις δεν καταγράφονται; Βλακείες λέμε εμείς ή εσύ δεν βλέπεις πέρα από τη μύτη σου για το τι έρχεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 60.000-120.000 "επίσημα..."!
      Ανεπίσημα πόσοι είναι Κε Βραχιολίδη;;;
      Μήπως έχουν μπουκάρει πάνω από τρία εκατομμύρια μουσουλμάνων;
      Κυκλοφορούμε και ματάκια έχουμε και βλέπουμε...
      Ολόκληρες περιοχές της Αθήνας, Αγ. Παντελεήμωνας Κυψέλη Πλ.Αμερικής Κολωνός Μεταξουργείο Πλ.Αττικής Αγ.Νικόλαος Ομόνοια Βοτανικός Σεπόλια και πολλές ακόμη συνοικίες, αλλά και σε ολόκληρη την χώρα, είναι "ισλαμοκρατούμενες" και έχουν γκετοποιηθεί με τις "ευλογίες" των ολετήρων που κυβερνούν αυτόν τον τόπο.
      Αργότερα, σε κοντινό καιρό, όλες αυτές οι περιοχές θα είναι το "εφαλτήριο" των λάθρο-μουσουλμάνων για τα "γεγονότα" που θα επακολουθήσουν στην Πατρίδα ΜΑΣ!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή