Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ: "Η ΔΕΗ ΜΕ ΤΑ 7.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ 1,268 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ 2011, ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΧΑΑ 630 ΕΚ. ΕΥΡΩ..."! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ...

Η ΔΕΗ με τα 7000 ακίνητα και αξία 1,268 ΔΙΣ ευρώ το 2011, σήμερα αξίζει στο ΧΑΑ 630 εκ..
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης και  η αποκάλυψη για την αμύθητη περιουσία της ΔΕΗ :

«Τα 5 χρόνια που κάποιοι από εμάς παλεύαμε  στην Βουλή   προσπαθήσαμε να ξυπνήσουμε κάθε κοιμισμένο σχετικά με  την αποτελεσματική προστασία της δημόσιας περιουσίας από τα νύχια της ντόπιας και ξένης  τρόϊκας. Ο...

Πρόεδρος  του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης είχε δώσει ρητές οδηγίες στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα να παρακολουθεί στενά  τις απόπειρες εκποίησης του Εθνικού πλούτου, εξού και  οι συνεχείς κοινοβουλευτικές ερωτήσεις μας σε υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την ΔΕΗ. Σε μια από αυτές απευθύνθηκα στην  αρμόδια  Υπουργό Περιβάλλοντος  και Ενέργειας κ. Τίνα Μπιρμπίλη και ζήτησα να μάθω  σε ποιο  ποσό αποτιμάται η περιουσία της ΔΕΗ και πόσα ακίνητα κάθε είδους διαθέτει.

Η γραπτή απάντηση που  δόθηκε από τον τότε  Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό ( αρ. πρωτ.  ΔΕΗ  702 / 16.2.2011) αναφέρει ότι η ΔΕΗ κατέχει « περισσότερα από 7000 ακίνητα» (!),  με γήπεδα και οικόπεδα συνολικής έκτασης  «410.000 στρεμμάτων εκτός σχεδίου πόλεως και 3.200 στρεμμάτων  εντός σχεδίου, ενώ το συνολικό εμβαδόν των βιομηχανικών κτισμάτων ανέρχεται σε 1.200.000 τ.μ.  και των γραφειακών χώρων και αποθηκών σε 650.000 τ.μ.»
Η αποτίμηση της αξίας των ακινήτων της  ΔΕΗ «ανέρχεται στο ποσόν των 1.268.017.361,39  ευρώ», όπως σημείωνε  στην γραπτή απάντησή  του στην  Κοινοβουλευτική Ερώτησή μου ο τότε  Πρόεδρος της ΔΕΗ . Τώρα , πώς  κατήντησε η ΔΕΗ  με 1,268 δις ευρώ   ακίνητη περιουσία να  έχει χρηματιστηριακή αξία μόλις 630 εκ. θα πρέπει να μας το εξηγήσουν οι ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΟ-ΡΟΖ  που κυβερνούν  τόσα χρόνια αλλά και όσοι εξακολουθούν  να τους ψηφίζουν,  επιβραβεύοντας  έτσι την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας …» 

7 σχόλια:

  1. Ρε μην σας παραμυθιάζει ο χοντρομπουχεσας Αϊβαλιώτης, άλλες δουλειές έκαναν εκεί στο ΛΑγΟΣ,εκτός από τα μνημόνια και τους Παπαδήμιους που ψήφιζαν και στήριζαν τα αρχιλαμόγια,οι λαγοί του συστήματος, της ΑμφιθεοΚαλλιθέας!!! διαβάστε,δείτε και ξεστραβωθείτε: Νικόλαος Λάος Πρόεδρος των Εν Ελλάδι Illiminati και η σχέση του με τον Αϊβαλιώτη http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/04/illiminati.html#ixzz4dMqewiYo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους ρε κολλημένε 5:42πμ, ΞΕΚΟΛΑ από τον ύπνο κοιμισμένε, η σωτηρία σου είναι στο κόμμα του Καρατζαφέρη, στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό!!!
      Μόνο αυτός και οι λεβέντες υποψήφιοί του, όταν επανέλθουν στην Βουλή, θα σε βγάλουν από την μιζέρια σου και θα σε απαλλάξουν από τους δυνάστες σου....
      Είναι η μόνη αξιόπιστη λύση για την χώρα Ο ΛΑ.Ο.Σ.
      Το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν και θα το αποδείξουν και στο μέλλον όταν θα κυβερνήσουν αυτή την χώρα.
      ΟΙ ανακρίβειες που λες και η μαύρη προπαγάνδα που κάνεις ρε 5:42πμ, εναντίον του πατριωτικού κόμματος, του μοναδικού , είναι άνευ προηγούμενου, αλλά δεν σκάμε γιατί έχεις γίνει γραφικός με το μίσος που εκπέμπεις εναντίον του αρχηγού Γ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...θα σε αποστομώσει όμως από τις εκλογές και μετά με αυτά που θα κάνει στους δοσίλογους και στους τοκογλύφους!

      Διαγραφή
  2. προς τον 3:32:ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ
    CIPOLLA M. CARLO Οι ηλίθιοι βρίσκονται ανάμεσά μας. Είναι παντού, προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις, και είναι πάντα έτοιμοι να προκαλέσουν ζημιά στους άλλους και φυσικά και στον ίδιο τους τον εαυτό. Οι ηλίθιοι συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων.
    Ο ιστορικός Carlo M. Cipolla έγραψε αυτό το σύντομο, πνευματώδες δοκίμιο σε μια προσπάθεια να ανιχνεύσει, να κατανοήσει και να εξουδετερώσει μία από τις πιο ισχυρές δυνάμεις που εμποδίζουν την ανάπτυξη της ανθρώπινης ευμάρειας και ευτυχίας: την ανθρώπινη ηλιθιότητα. Και αν αποδειχθεί ότι είναι αδύνατον να σώσουμε τον εαυτό μας από την ηλιθιότητα που μας περιβάλλει, τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε την εκδίκησή μας περιγελώντας την. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

    Είναι ένα επίκαιρο δοκίμιο, που καλό είναι να το διαβάσουν οι πολίτες μιας χώρας που περνάει Κρίση, όπως είναι η χώρα μας.

    Ένα ευφυές και σύντομο δοκίμιο για τους ηλίθιους, που, όπως γράφει ο συγγραφέας, είναι παντού, προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις και είναι πάντα έτοιμοι να προκαλέσουν ζημιά στους άλλους και φυσικά στον ίδιο τους τον εαυτό.
    στο συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!διότι ο ηλίθιος είναι μέλος μιας μεγάλης και δυνατής φυλής, της οποίας η επίδραση στα ανθρώπινα πράγματα ήταν ανέκαθεν ισχυρή και καθοριστική!!!! άντε γειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Συμφωνώ" 5:09μμ, για την ανάπτυξη του λόγου περί ηλιθιότητας.
      Και συμπληρώνω το παρακάτω απόφθεγμα,
      "όλοι έχουν δικαίωμα στην ηλιθιότητα, απλά μερικοί το παρακάνουν."
      Πιστεύω να κατάλαβες...

      Διαγραφή
  3. ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΈΡΑ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ!!ΑΠΛΑ ΞΕΨΥΧΑΤΕ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ!!!!ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑ@@ΡΙΑ ΜΑΣ!!! 1% ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ!!!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ.... ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο 1% ξέχασες το μηδενικό από δίπλα, άστο θα το διορθώσω εγώ, 10% είναι,και αυτό είναι το σωστό ποσοστό.
      Α,και οι "ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ" Όπως αποκαλείς τους Έλληνες Πατριώτες είναι "ΑΝΏΤΕΡΟΙ βαθμολογικά" από τους μαλάκες,πως λέμε ο Αρχιλοχίας και τα στρατιωτάκια που εκπαιδεύει.....που θα πάει,
      θα "σπάσεις" και εσύ και θα σε "εκπαιδεύσουμε" με τον σωστό τρόπο,γιατί αυτά που σου μάθανε στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ δεν ήταν τα σωστά και για αυτό σας έχουν πιάσει με την γίδα στους ώμους.

      Διαγραφή
  4. Δεν μαs λεs ρε χοντρουλη;Εσυ εισαι....του ΛΑΟΣ;Του Κωλου τα εννιαμερα εισαι!
    ixnos.blogspot.gr/2014/10/blog-post_24.html
    Παλι διορισε τον...Αιβαλιωτη στην ευρωβουλη!
    ixnos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3960.html
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ BODY BUILDING-YouTube
    Καρατζαφερη παιρνειs 2500 ευρω απο καθε βουλευτη τον μηνα;Την περασμενη εβδομαδα γραψαμε οτι ο προεδροs του ΛΑ.Ο.Σ Γ.Καρατζαφερηs απαιτει και εισπρατει 2500 ευρω/βουλευτη =35.000 ευρω καθεμηνα για την οικονομικη ενισχυση του κομματοs!
    Η Πηροφορια αυτη δεν εχει ακομα ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ!!!
    ixnos.blogspot.gr/2009/10/2500.html
    3000 Eyrv zhtaei ο Καρατζαφερηs για παραβολο υποψηφιοτηταs απο καθε υποψηφιο στιs Ευρω-Εκλογεs ενω το ποσο αφορα το ΚΩΜΜΑ!!!!!
    Κριμα ρε Καρατζαφερη να θελειs να βγαλειs λεφτα και.....Απο τα παραβολα Ευρωεκλογων!!!!!!!!!!
    Επρεπε δηλαδη να παρουμε τηλεφωνο στην κομισιον για να μαθουμε τι παιζει;;;;
    Χατζηαναστασιου Χρηστοs!
    www.zoomblog.org/2014/03/3000.html
    Κουιζ:το μασωνοκ@λοτρυπιδη η κλανορουφηχτρα του καταδικασμενου σαβανοτσεπη ερωτυλου βαψωμαλλια ψευτομποντυμπιλντερ!
    φεγγαροπροσωπο γιωτομπαλινο αστρατευτη φυγοστρατη τρυπια κυλοτα βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ κατα κοσμον κουραδοντενεκεδοκρουστηs δρακοπουλοs-κυδωνιατηs τηs κ.τσιμπουκλιδου νανσυ μπουλτοζαs

    ΑπάντησηΔιαγραφή