Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Κ.Ο.ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Σε μια εκδήλωση όπου έλαμψαν μικρά και μεγάλα αστέρια του μπάσκετ, η ομάδα του Κ.Ο.Χολαργού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, βραβεύοντας πολλά μέλη της οικογένειας του αθλητισμού που κόσμησαν με την παρουσία τους και την προσφορά τους το χώρο. 
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Κώστας Παταβούκας, οι δημοφιλείς μεγάλοι βετεράνοι αθλητές του μπάσκετ, βραβεύτηκαν από την διοίκηση του Συλλόγου ΚΟΧ, για να ακολουθήσουν οι Γιάννης Σγουρός (Περιφεριάρχης Αττικής), ο Δημήτρης Μπασούρης (Πρόεδρος της ΕΣΚΑ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, κάτω φωτό), ο Αριστείδης Γολέμης (Πρόεδρος του Α.Σ.Παπάγου και μέλος της ΕΟΚ, φωτό κάτω δεξιά) και ο Ηρακλής Πατσόπουλος (για την συνολική προσφορά του ως γιατρός στα δρώμενα του αθλητισμού). 
Αμέσως μετά βραβεύτηκαν όσοι αθλητές του μπάσκετ κατάφεραν να εισαχθούν σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, κάνοντας πράξη με τον καλύτερο τρόπο το "νους υγιής εν σώματι υγιή". 
Τέλος, την πίτα έκοψε ο πατήρ Συμεών, ιερατικώς προϊστάμενος της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.
Την εκδήλωση, εκτός από το ΔΣ του ΚΟΧ, τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης, σχεδόν σύσσωμη η δημοτική αρχή της πόλης, ο πρώην επικεφαλής του ΣΕΓΑΣ κ. Σεβαστής και πολύς κόσμος που κατέκλυσε το Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου