Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ

ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ! 
Ο ΤΑΣΙΟΣ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!

 Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αστειεύεται στις επόμενες δημοτικές εκλογές σε Χολαργό-Παπάγου. Θα κατεβάσει υποψήφιο Δήμαρχο, διεκδικώντας με τις μεγαλύτερες από ποτέ αξιώσεις, να αρπάξει το Δήμο κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της κεντροδεξάς παράταξης. Μια κεντροδεξιά, η οποία αναμένεται να κατέβει περισσότερο από ποτέ διασπασμένη. 
Οι Νικολάου, Κεχρής είναι αυτή τη στιγμή οι βέβαιοι υποψήφιοι, αλλά ανέμενεται στο παιχνίδι να μπουν και οι Τίγκας, Αποστολόπουλος, Δασκαλόπουλος! Είτε όλοι, είτε κάποιοι από αυτούς. Εάν προστεθεί και το όνομα του Μπάμπη Στάϊκου ο οποίος επίσης έχει εκδηλώσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη Δημαρχία, γίνεται αντιληπτό ότι η κεντροδεξιά παράταξη γίνεται κομμάτια στην περιοχή!

Μέσα σε αυτό το σκηνικό ξεπροβάλλει η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ανακατεύει την τράπουλα προκειμένου να επιλέξει τον πιο κατάλληλο υποψήφιο. Τα ονόματα που προβάλλουν ως πιο πιθανά στο ...σαφάρι της διεκδίκησης της υποψηφιότητας, είναι τρία: Ο Γιώργος Τασιός (φωτό πάνω αριστερά), ο Περικλής Ζήκας (αριστερά) και η Χαρά Καφαντάρη (πάνω δεξιά).
Και οι τρεις έχουν καλές πιθανότητες, με τον κ. Τασιό να συγκεκντρώνει αυτή την ώρα, τις περισσότερες. "Τι δουλειά έχει ο Τασιός;" θα αναρωτηθούν κάποιοι. Για όσους δεν γνωρίζουν λοιπόν, ο Γιώργος Τασιός πρόσφατα εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ και γράφτηκε στο ΣΥΡΙΖΑ. Μία μεταγραφή η οποία συδέεται άμεσα με τον στόχο του να κατέβει για Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου. Ο Περικλή Ζήκας αν και υπηρετεί άριστα την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, είναι αυτός που θα δικαιούτο να κατέβει για υποψήφιος Δήμαρχος, όπως άλλωστε έκανε και στις προηγούμενες εκλογές και κατέκτησε μία δημοτική έδρα. Όμως, θεωρείται ότι δεν έχει τις γνωριμίες και τις δικτυώσεις που έχει ο Γ. Τασιός. 
Η Χαρά Καφαντάρη είναι ο κρυφός μπαλαντέρ. Η ίδια προφανώς δεν θέλει να θυσιάσει την βουλευτική της έδρα για να κατέβει ως υποψήφια Δήμαρχος αλλά εάν ο ΣΥΡΙΖΑ την επιλέξει δεν θα αρνηθεί. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως, θα κάνει αισθητή την παρουσία του στους κατοίκους Χολαργού-Παπάγου εντός των επόμενων ημερών, μια και έχει προγρααμματίσει εκστρατεία διανομής προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων Χολαργού στο νταμάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου