Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ. ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!


Ο 31χρονος "δράκος" δρούσε σε Διόνυσο, Άγιο Στέφανο και Ερυθραία και συνελήφθη σήμερα στην Κερατέα όπου διέμενε. Τρεις γυναίκες που βίασε τον έχουν αναγνωρίσει.
Ο "δράκος" των βορείων προαστίων είναι Έλληνας, ονομάζεται Νικόλαος Κουρέας του Πολυζώη και της Ελένης και είναι ο άνδρας που βλέπετε στη φωτογραφία η οποία δημοσιεύεται κατόπιν εισαγγελικής άδειας όπως και τα στοιχεία του.
Ο κατα συρροήν βιαστής ομολόγησε πως βίασε στον Διόνυσο στις 8/12/2009 μια 18χρονη η οποία τον αναγνώρισε. Στην ίδια περιοχή επιτέθηκε και βίασε στις 16/12/2010 μια 65χρονη γυναίκα η οποία επίσης τον αναγνώρισε, ενώ τρία χρόνια μετά, στις 25/1/2013 χτυπά και πάλι στο Διόνυσο με θύμα μια 42χρονη γυναίκα.
ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ Ο "ΔΡΑΚΟΣ"
Ο 31χρονος φρόντιζε να κινείται κάθε φορά με διαφορετικό αυτοκίνητο για να μην κινήσει υποψίες. Παρακολουθούσε γυναίκες μόνες που είτε βάδιζαν σε κάποιο δρόμο είτε περίμεναν σε στάση λεωφορείου και με το πρόσχημα ότι θα τις μεταφέρει στον προορισμό τους τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες όπου τις βίαζε με την απειλή κατσαβιδιού ή άλλων αιχμηρών αντικειμένων.
Στη συνέχεια αφού ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του, άρπαζε από τα θύματά του τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ τους αφαιρούσε και χρήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.
Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση, διασταύρωση και αξιοποίηση των στοιχείων και των ενδείξεων, που συγκεντρώθηκαν κατά την εξέλιξη της έρευνας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας εντόπισαν χθες το πρωί τον 31χρονο και τον προσήγαγαν από το Κορωπί.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή, τετελεσμένου και σε απόπειρα, καθώς και της ληστείας κατά συρροή.
Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου