Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΞΑΡΘΡΩΣΑΝ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ;


strozzino

Αυτοί οι τοκογλύφοι είναι νόμιμοι και επίσημοι συνομιλητές μας, στους οποίους πρέπει να είμαστε εμείς αξιόπιστοι!
Μεγάλη επιχείρηση έχει στήσει η Αστυνομία που βρίσκεται σε εξέλιξη από εχθές για την εξάρθρωση κυκλώματος τοκογλυφίας ενώ εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα από οικογένειες τσιγγάνων του νησιού, που μάλιστα φέρονται και ως εγκέφαλοι του κυκλώματος.
Σύμφωνα με το Corfupress.com οι συλληφθέντες ή μερίδα αυτών αναμένεται να οδηγηθεί μέσα στην ημέρα στον Εισαγγελέα ενώ συνεχίζονται και οι προσαγωγές, οι οποίες από χθες το μεσημέρι είναι δεκάδες.
Οι κατηγορίες είναι εξαιρετικά βαριές και αφορούν τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, της τοκογλυφίας,
της εκβίασης, της πλαστογραφίας και της απάτης.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πληροφορίες φέρουν την Αστυνομία να διερευνά και περίπτωση εμπορίας όπλων, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται ήδη κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων αφού στην κατοχή συλληφθέντων βρέθηκαν όπλα χωρίς άδεια κατοχής.
Μάλιστα, μεταξύ των προσαχθέντων συμπεριλαμβάνονται γνωστά ονόματα και επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας.
Υ.Γ. Το ερώτημα όμως είναι: πώς και γιατί συλλαμβάνονται τοκογλύφοι που καταστρέφουν 5, 10, 50 οικογένειες και δεν συλλαμβάνονται οι αρχιτοκογλύφοι της τρόικας που καταστρέφουν μια χώρα; Πώς γίνεται αυτοί οι αρχιτοκογλύφοι να την βγάζουν ...καθαρή με ένα "συγγνώμη, κάναμε λάθος στον πολλαπλασιαστή και πολλαπλασιάσαμε τη φτώχεια καις τις αυτοκτονίες σας"; Και όχι μόνον αυτό, ο Σαμαράς πασχίζει να πείσει τον λαό ότι πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι στους τοκογλύφους του ΔΝΤ και τους λέει με καμάρι: "Ο λαός ματώνει αλλά είναι αποφασισμένος να παραμείνει στο ευρώ" Τουτέστιν...πηδήξτε τον! Μπορεί να μας απαντήσει κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου