Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ!ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΗΣΤΕΣ!
ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
livadi1
Πλήρης κατάργηση του αφορολόγητου της ακίνητης περιουσίας  προωθεί η κυβέρνηση προκειμένου να επιβάλλει νέους φόρους ύψους 2 δις ευρώ στους 5.000.000 Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων. Βρισκόμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη ληστεία σε βάρος των ανθρώπων που έφτυσαν αίμα να αποκτήσουν ένα σπίτι, ενώ οι περισσότεροι το χρωστούν στις τράπεζες που είναι έτοιμες να τους το κατασχέσουν.  
Εμπνευστής και της νέας αφαίμαξης, που στόχο έχει να τους κάνει υποχείρια των δανειστών μέσω των τραπεζών, είναι ο υπάλληλος της τρόικας στην Αθήνα υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Δεν είδαμε όμως τον ο κ. Στουρνάρα να δείχνει την ίδια επιθετικότητα για τους επιχειρηματίες και εκατοντάδες άλλους έχοντες που έχουν τα σπίτια τους σε «off shore» εταιρείες, ούτε έχει κάνει καμία απολύτως ενέργεια για την πάταξη της φοροδιαφυγής και αν δεν κάνουμε λάθος χάιδεψε τους "σκαφάτους".
    Αφού λοιπόν ψήφισαν το νόμο που καθιστούν την Ελλάδα ενέχυρο των δανειστών, επιτρέποντας τους τη δέσμευση ακόμη και της περιουσίας της Τράπεζας της Ελλάδας, παραδίδοντας τους την κυριαρχία της χώρας, αφού συντέλεσαν μία σύγχρονη «γενοκτονία» σε βάρος των Ελλήνων φορολογώντας τα παιδιά (σ.σ. είναι η ευαισθησία του κ. Σαμαρά για την οικογένεια), τώρα έρχονται να αποτελειώσουν το έργο που εδώ και τρία χρόνια έχουν ξεκινήσει με τους απανωτούς φόρους στα ακίνητα.
Θέλουν τους Έλληνες να κοιμούνται στα παγκάκια, γιατί απλά τους έχει ενοχλήσει το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης που έχουμε ως χώρα στην Ευρώπη. Θέλουν τους Έλληνες εξαρτώμενους από τις εταιρείες που θα εισβάλλουν στη χώρα για να αγοράσουν «τσάμπα» τα ακίνητα που θα έχουν κατάσχει οι τράπεζες, από την αδυναμία των πολιτών να τα ξεχρεώσουν.
  Στο στόχαστρο βάζουν και τα εκτός σχεδίου ακίνητα, όπως και τα αγροτεμάχια, αλλά ακόμη το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει καταλήξει στο φόρο που θα επιβάλλει ανάλογα με την περίπτωση.
  Για το αφορολόγητο των ακινήτων πραγματοποιήθηκε σύσκεψη χθες παρουσία μελών της διακομματικής επιτροπής στο πλαίσιο της διαμόρφωσης του νέου Ενιαίου Φόρου Ακινήτων που θα αντικαταστήσει τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και το χαράτσι της ΔΕΗ. Για την επίτευξη του στόχου που επιβάλλει το μνημόνιο, δηλαδή να υπάρξουν έσοδα 2 δισ. ευρώ το 2013 και των 3 δισ. ευρώ από το 2014 θα πρέπει να μην υπάρξει κανένα αφορολόγητο. Αυτό σημαίνει ότι ακίνητη περιουσία θα φορολογείται από το πρώτο ευρώ, από το πρώτο τετραγωνικό!
Υπάρχουν βέβαια ακόμη στο τραπέζι και οι εισηγήσεις για αφορολόγητο ακίνητης περιουσίας 50.000 ευρώ ή αφορολόγητο 100.000 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει οι φορολογικοί συντελεστές να είναι υψηλότεροι προκειμένου να εξασφαλίσει το κράτος τα προβλεπόμενα έσοδα.
Για το λόγο αυτό έχουν υποβληθεί προτάσεις για την καθιέρωση 8-10 συντελεστών, οι οποίοι θα μπορεί να ξεκινούν από 0,05% αν το αφορολόγητο είναι 50.000 ευρώ ή 0,1% αν το αφορολόγητο είναι 100.000 ευρώ και να φθάνουν αναλόγως το 1% ή ακόμη και 2% για όσους έχουν ακίνητη περιουσία άνω των 3 - 4 εκατ. ευρώ. Είτε δηλαδή καταργήσουν το αφορολόγητο, είτε είναι 50.000 ή 100.000 η ληστεία σε βάρος των πολιτών θεωρείται δεδομένη.
ΩΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΆΚΟΥΣΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ε9 ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΠΟΛΛΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΦΕΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!  Aναπόφευκτα με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουν ευκολότερα την αποκοπή μας από την ελληνική γη, συνεπώς, και την με μεγαλύτερη ευκολία μετανάστευση πολλών Ελλήνων.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου