Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ ΝΕΩΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!

Είναι εχθροί της Πατρίδος και το παίζουν σωτήρες. Ετοιμάζονται να πάρουν νέα-εξοντωτικά μέτρα σε βάρος του λαού, με μοναδικό στόχο να τον αποτελειώσουν, να συντρίψουν μισθούς στα επίπεδα των 180 € μηνιαίως, να κατεδαφίζουν περισσότερο τις συντάξεις και να αρπάξουν με κατασχέσεις σπίτια, οικόπεδα αγροτεμάχια. Εκτελούν σχέδιο των μεγαλύτερων οικονομικών εγκληματιών και είναι υποτελείς των τραπεζών και των συμφερόντων εκείνων που στοχεύουν στην εξαφάνιση του λαού και την αρπαγή της Ελλάδος. 
Σας το λέμε μετά λόγου γνώσεως και θα το αποκαλύψουμε με λεπτομέρειες εντός των ημερών: Η τριμερής κυβέρνηση της συμφοράς έχει ήδη έτοιμα νέα μέτρα εξόντωσης του λαού, τα οποία θα πάρει μέχρι τα τέλη Απριλίου! Πρόκειται για τυφώνα οικονομικό, χειρότερο από αυτόν που πάρθηκε με το Μνημόνιο 3. Οι δωσίλογοι της χώρας θα κάψουν την Ελλάδα. 
Οι ...δεσμεύσεις Σαμαρά "αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα" γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο, ήταν ένα ακόμη εγκληματικό ψέμα, προκειμένου να κοιμίσει τον λαό και να απορροφήσει τους όποιους κραδασμούς αντιδράσεων. Δείτε το βιντεάκι του ψεύτη και αρχιδωσίλογου να το χωνέψετε καλά:

Αφού πήρε τα μέτρα, άρχισε να ...αλλάζει το παραμύθι. "Εάν κι εφόσον είμαστε συνεπείς με τις υποχρεώσσεις μας δεν θα χρειαστεί να πάρουμε άλλα μέτρα". Το ΔΝΤ στο μεταξύ, βρήκε άνοιγμα 4 δις και τα μαντάτα για τη νέα σφαγή άρχισαν να έρχονται.

Αυτά όμως που θα σας αποκαλύψουμε τις επόμενες μέρες, είναι όσα ήδη έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους τα λαμόγια της πολιτικής, σε συμπαιγνία με τις τράπεζες, σε βάρος του λαού!
Ένα ομόλογο αξίας πολλών δις ευρώ λήγει μέσα στον Απρίλιο και θα κληθεί να το πληρώσει ο λαός αντί για τις τράπεζες! 
Για μια ακόμη φορά ο λαός είναι το μεγάλο θύμα!
Και τα πολιτικά σκύβαλα το κρύβουν επιμελώς. Κάποια στιγμή θα ξεφουρνίσουν το παραμύθι ότι τούς υποχρεώνει η τρόικα να πάρουν νέα μέτρα γιατί... δεν εφαρμόστηκε καλά το πρόγραμμα!!!
"Θα είναι όμως τα τελευταία..." !!!
Α ρε κακόμοιροι συνέλληνες! Για πόσο καιρό ακόμη θα υπομένουμε την απάτη; 
Ξαναδιαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα για το σχέδιο σε βάρος της Ελλάδος και πόσο βάθος έχει ακόμη:
 αποκάλυψη: ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου