Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΝ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ»!



«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο “ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ” ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»
 
Συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Παναγιώτης Αποστόλου. Ο πρώην Αν. Γραμματέας της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ, είναι ο άνθρωπος που, διαπιστώνοντας έγκαιρα πως οι Βορίδης-Γεωργιάδης, υπέσκαπταν τον Γ. Καρατζαφέρη και τις αρχές του κόμματος, βγήκε δημοσίως και τους κατήγγειλε το Νοέμβριο του 2011 για την νεοταξική και την νεοφιλελεύθερη πολιτική τους. Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αντί, να ακούσει με την επιβαλλόμενη σοβαρότητα και περίσκεψη τις καταγγελίες του Π. Αποστόλου, έσπευσε να τον διαγράψει από το κόμμα χωρίς να τηρήσει τις στοιχειώδεις καταστατικές διαδικασίες. Τελικά, όπως έδειξαν τα γεγονότα, δικαιώθηκε πλήρως ο Π.Αποστόλου. Σήμερα, ο πρώην Αν. Γραμματέας του ΛΑΟΣ σε συνέντευξή του στην «Ε.Ω.» μιλάει για τις «επιπόλαιες» όπως τις χαρακτηρίζει επιλογές του Γ. Καρατζαφέρη, τον οποίο αφού επονομάζει δηκτικά «ισόβιο» Πρόεδρο, τον κατατάσσει στους «προσκυνημένους» στο μνημόνιο, επισημαίνοντας ότι έχει απολέσει κάθε πολιτική και ηθική νομιμοποίηση να διεκδικήσει εκ νέου την είσοδό του στη Βουλή.

Ο Π. Αποστόλου, συνεργαζόμενος πλέον με το νεοϊδρυθέν κόμμα «Ελλήνων Πολιτεία» το οποίο –προσέξτε- έχει Πρόεδρο ομογενή, κάτοικο Γερμανίας, θίγει πολλά και ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Πάντα, με φιλοπατρία όρο στον οποίο δίνει την πραγματική του διάσταση.


Προβλέπετε πολιτικό μέλλον για το πρώην κόμμα σας, το ΛΑΟΣ, λαμβανομένης υπ’ όψιν της σημερινής δημοσκοπικής του καθίζησης;

Δεν μπορώ να κάνω αισιόδοξες προβλέψεις. Ο ΛΑΟΣ ξεκίνησε από το μηδέν με πλειάδα ικανών και ψυχωμένων στελεχών. Κατακτήσαμε την είσοδό μας στη Βουλή το 2007 μετά από σκληρούς αγώνες και γενικευμένο πόλεμο από το πολιτικό σύστημα και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Δυστυχώς, οι άκριτες και επιπόλαιες επιλογές του «ισόβιου» Προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη, δηλαδή να ψηφίσει το επάρατο μνημόνιο και να μετάσχει προθύμως στην ξενόδουλη κυβέρνηση Παπαδήμου, του αφαιρεί κάθε πολιτική και ηθική νομιμοποίηση να διεκδικήσει ξανά αυτά που κάποτε έδειχνε πως πίστευε (πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια). Πολλοί εξ εκείνων των ικανών στελεχών έχουν ήδη αποχωρίσει ή έχουν αποστασιοποιηθεί, όπως οι Σταύρος Καρκαλέτσης, Μιχάλης Βάρδας, Νίκος Σχοινάς, Νίκος Χριστοδουλόπουλος, Χρήστος Γούδης, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Παύλος Αλτίνης, Μπάμπης Πεφάνης, Γιάννης Στεργέλης, Δημήτρης Γοδοσίδης, Αντώνης Ιερωνυμάκης, Γιώργος Καρτσώλης, Θανάσης Μυλωνόπουλος και τόσοι άλλοι. Μαζί με όλους αυτούς χτίσαμε το κόμμα που ανέτρεψε όλες τις πολιτικές προβλέψεις και θριαμβευτικά εισήλθε στη Βουλή το 2007. Σημειώστε, πως το διάστημα από την εποχή ιδρύσεως του κόμματος το 2000 και της πρώτης εισόδου του στην Ελληνική Βουλή το 2007, οι πολιτικές συγκυρίες για να φανεί ένα νέο κόμμα ήταν πολύ πιο δύσκολες από ότι είναι σήμερα. Αυτό το διάστημα που σας ανέφερα, ο πολιτικός χάρτης της πατρίδος μας καλυπτόταν σαν μπετόν-αρμέ από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ. Εν τούτοις ο ΛΑΟΣ, με προεξέχουσα πολιτική θέση το «ρήξη και ανατροπή στο σάπιο κατεστημένο», κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και εάν όπως προείπα δεν είχε προδοθεί από τις επιλογές του αρχηγού του, σήμερα, ίσως, να ήταν πρώτο κόμμα. Αυτές οι επιπόλαιες επιλογές επέτρεψαν στη «Χρυσή Αυγή» και τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» να καταγράψουν την είσοδό τους στη Βουλή στις διπλές εκλογές του 2012. Σημειώστε, επίσης, πως σήμερα επαληθεύονται οι διατυπωμένες πολιτικές θέσεις του ΛΑΟΣ από το 2002, όπως η ποσόστωση με βάσει τον πληθυσμό μας, στους λαθρομετανάστες και η ενοποίηση όλων των ασφαλιστικών ταμείων σε ένα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά τους.


 «ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ»

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:
Σας παρακολουθώ με προσοχή και διαπιστώνω πως μιλάτε με ιδιαίτερη θέρμη για το ΛΑΟΣ.

Κε Βραχιολίδη, ο ΛΑΟΣ ήμασταν και είμαστε όλοι όσους ανέφερα παραπάνω. Είναι ο Έλληνας πατριώτης ο οποίος μας εμπιστεύτηκε την ψήφο του και μας κατέθεσε την ψυχή του και είδε να τον «πουλάει» ο αρχηγός του και κάποιοι νεόκοποι ψευτοπατριώτες, όπως οι Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλεύρης. Εγώ προσωπικά, ουδέποτε διανοήθηκα να απομακρυνθώ από την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, αλλά και την ιδεολογική πλατφόρμα που κατατέθηκε και ψηφίστηκε από τους Συνέδρους, στο Συνέδριο της Θεσσαλονίκης το 2006. Ιδεολογική πλατφόρμα, η οποία ανακοινώθηκε σ’ εκείνο το Συνέδριο από τον υποφαινόμενο.  

Κε Αποστόλου μιλήστε μας για το κόμμα «Ελλήνων Πολιτεία» και το ρόλο σας σ΄ αυτό.

Από το 2009, αρχή της οικονομικής και ηθικής κρίσεως των μνημονίων, δημιουργήθηκαν πολλά μικρά κόμματα. Η πλέον σοβαρή προσέγγιση στο πρόσωπό μου έγινε από τον ιδρυτή αυτού του κόμματος, κ. Χρήστο Χατζηαναστασίου. Το κόμμα «Ελλήνων Πολιτεία», είναι ένα κόμμα Ελληνοκεντρικό, Δημοκρατικό, Πατριωτικό. Έχει καλή δομή και αντλεί μέρος της δύναμής του από την ομογένεια, γι’ αυτό και Πρόεδρός του είναι η κ. Νίνα Παυλίδου, κάτοικος  Γερμανίας. Αποδέχτηκα την πρόταση συνεργασίας προκειμένου το κόμμα να γίνει περισσότερο αναγνωρίσιμο στην Ελληνική κοινωνία και ταυτόχρονα να οδηγηθεί στο πρώτο του Συνέδριο από όπου θα εκλεγούν τα θεσμικά του όργανα.   

Το ότι η Πρόεδρος του κόμματος «Ελλήνων Πολιτεία» είναι κάτοικος Γερμανίας, σημαίνει κάτι ή είναι τυχαίο γεγονός;

Η επιλογή της χώρας δεν είναι τυχαία αλλά συμβολική. Και αυτό διότι η κυριαρχική επιβολή της Γερμανίας στην Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια, καθιστά σημείο αναφοράς τον αντίπαλό μας, γι’ αυτό τον λόγο και επελέγη ομογενής από τη χώρα του Γκαίτε.

Με αφορμή την αναφορά σας στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», πείτε μας για τη συνάντηση με τον Πρόεδρό τους τον Πάνο Καμμένο.

Πράγματι, πραγματοποιήθηκε αυτή η συνάντηση στις 27 Δεκεμβρίου στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. στη Συγγρού. Η συνάντηση ήταν φιλική και εποικοδομητική και συζητήσαμε ενδεχόμενη συνεργασία. Βέβαια, συζητήσαμε και όλα τα πολιτικά θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Θεωρώ, πως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν και η πρόσκληση παρουσίας μου στη Συνδιάσκεψη των ΑΝ.ΕΛ., δυο μέρες μετά στο Ξενοδοχείο «Κάραβελ», όπου είχα την τιμή να απευθύνω πολιτικό χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους που ήταν το στελεχιακό δυναμικό του κόμματος. Το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. καλύπτει εν πολλοίς τον ιδεολογικό μου χώρο και πράγματι εάν δημιουργούντο οι κατάλληλες προϋποθέσεις, θα μπορούσα να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να ενισχύσει τα εκλογικά του ποσοστά. Τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» θα ήταν φραγμός των σχεδίων της Νέας Τάξεως Πραγμάτων για τη επιβολή των σχεδίων τους στην πατρίδα μας.

«Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο “ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ” ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»

Κάντε μας μια τοποθέτηση για την «Χρυσή Αυγή».

Πριν από τις εκλογές του Μαΐου, σε άρθρο μου είχα αναφέρει το πόσο πολύ χρήσιμη θα ήταν για το κοινωνικό σύνολο και την κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία, η είσοδος της «Χρυσής Αυγής» στη Βουλή των Ελλήνων. Θεωρούσα πως επιβάλλεται να βρίσκεται στο κοινοβούλιο ένας «χωροφύλακας», ο οποίος θα επιβλέπει την τάξη. Πιστεύω πως δικαιώθηκα, γιατί όλοι διαπιστώνουν πως η «Χρυσή Αυγή», πέραν του κοινωνικού έργου, πλέον παράγει και κοινοβουλευτικό έργο. Γι΄ αυτό καταγράφει υψηλά ποσοστά σε όλες τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Τι είναι πατριωτισμός για εσάς.

Σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτή την ερώτηση. Σήμερα ο Σαμαράς , ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας και χτες ο Παπανδρέου, ο Παπαδήμος και τόσοι άλλοι, μιλούν για πατριωτισμό. Η εφαρμογή των μνημονίων που εξαθλιώνουν το λαό μας και απεμπολούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, για όλους όσους προανέφερα είναι πατριωτική στάση. Επειδή πολυπιπιλάνε όλοι τον πατριωτισμό, εξαρτάται σε ποια θέση προτεραιοτήτων θέτεις τον πατριωτισμό σου. Προσωπικά, τον θέτω στην πρώτη θέση. Και πατριωτισμός είναι να βάζεις την πατρίδα υπεράνω και της ίδιας μας της ζωής. Να αγωνίζεσαι να μην χαθούν εδάφη της πατρίδας μας. Να προσπαθείς για την προκοπή και την ευημερία του λαού μας. Να τηρείς πιστά τις παρακαταθήκες των προγόνων μας, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Να υπερασπίζεσαι την Ελληνοχριστιανική παιδεία μας. Τι από όλα τα παραπάνω τηρούν αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα ή μας κυβέρνησαν χτες; Και με την ευκαιρία που μου δίνετε. Σήμερα δεν υπάρχουν τα πολιτικά ψευτοδιλήμματα του χτες. Δεν υπάρχουν οι πολιτικοί διαχωρισμοί, δεξιών και αριστερών. Ο διαχωρισμός βρίσκεται στους πατριώτες και στους νεοφιλελεύθερους. Αυτός ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός διέπει την τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά και αυτόν εφαρμόζουν πιστά. Ποιο είναι όμως το δόγμα του νεοφιλελευθερισμού; Βασίζεται στην οικονομική επανάσταση των ελεύθερων αγορών, δηλαδή επιδιωκόμενο είναι ο περισσότερος καπιταλισμός και το λιγότερο κράτος. Αυτή η ισοπεδωτική πολιτική του νεοφιλελευθερισμού προκάλεσε και τη γενική απορύθμιση των αγορών και την οικονομική κρίση του 2008. Βασίζεται στην ιδέα ότι μια οικονομική κρίση ή ένα γεγονός καταστροφής είναι ευκαιρία για μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε ένα κράτος. Η επιτυχία της πολιτικής αυτής βασίζεται στο γεγονός ότι ο φόβος και οι ενοχές για τα αποτελέσματα της κρίσης ή της καταστροφής, κάνει τους πολίτες ανεκτικούς και απαθείς σε επαναλαμβανόμενες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις ακριβώς επειδή πιστεύουν ότι κάτι άλλο χειρότερο έρχεται. Πινοσέτ, Ρίγκαν, Θάτσερ και πολλοί άλλοι εφάρμοσαν αυτόν τον νεοφιλελευθερισμό. Από την ανάλυση που σας έκανα, πιστεύω, βλέπετε ομοιότητες στην εφαρμογή πολιτικής της κυβερνήσεως Σαμαρά, όπως και στις προηγούμενες Παπανδρέου και Παπαδήμου;  

Κλείνοντας, θα ήθελα να μου πείτε εάν υπάρχει επόμενη μέρα για την πατρίδα μας.   

Αυτή η προδοτική κυβέρνηση στις 14 Ιανουαρίου 2013, στην Ελληνική Βουλή ψήφισε πως «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης» (ΦΕΚ 240/2012). Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως έχουν πουλήσει την πατρίδα μας και τον λαό μας στους Γερμανούς κατακτητές. Άρα, δεν υπάρχει άλλη λύση από τον ξεσηκωμό των Ελλήνων προκειμένου να ανατραπεί αυτή η κυβέρνηση. Το επόμενο εξάμηνο θα συντελεστεί η απόλυτη εξαθλίωση της μεσαίας τάξεως αφού ήδη η κατώτερη λαϊκή τάξη έχει εξοντωθεί, με την «απόδοση» των φορολογικών μέτρων που ήδη έχουν λάβει, αλλά και αυτά τα οποία προτίθενται σύντομα να λάβουν.                            



       
                 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου