Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΡΝΟ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!


sasha
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ

Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες διαπρέπουν παντού... Ακόμα και στην βιομηχανία του πορνό! Το απέδειξε περίτρανα η Ελληνίδα Μαρίνα Άννα Χαντζή, πορνοστάρ του Χόλυγουντ. Στην Αμερική είναι πιο γνωστή ως Sasha Grey, η οποία έχει γυρίσει πάνω από 200 σκληρές πορνό ταινίες!
sasha3
Η Μαρίνα, έχει γεννηθεί στο Σακραμέντο από Έλληνες γονείς, ενώ υποδύθηκε και ένα σοβαρό ρόλο με τη συμμετοχή της στην ταινία του Steven Soderbergh ''The Girlfriend Experience". Όπου υποδυόταν μία ιερόδουλη, ενώ σε μια άλλη...σοβαρή ταινία υποδύθηκε την...παρθενα!
sasha2
Η Μαρίνα ξεκίνησε την καριέρα της στην βιομηχανία του πορνό στα 18 της χρόνια και γρήγορα έγινε ένα από τα πρωτοκλασσάτα ονόματα του χώρου στις Η.Π.Α. Γιατί η Μαρίνα (ή αλλιώς Sasha) κάνει πραγματικά διεθνή καριέρα, που θα ζήλευαν πολλές από εκείνες, που αφήνουν να διαρρέουν στη δημοσιότητα... προσωπικές τους στιγμές!
Εδώ κι ένα χρόνο άφησε το πορνό και άρχισε να ασχολείται με το ερωτικό μυθιστόρημα. Ξεκίνησε με το «The Juliette Society» για το οποίο έχουν ήδη πωληθεί και κινηματογραφικά δικαιώματα.
Η ίδια η Μαρίνα Χαντζή δήλωσε για τη νέα της προσπάθεια:
«Είναι κάτι σαν το Fight Club του πηδήματος. Η ιστορία της σεξουαλικής αφύπνισης μιας γυναίκας. Ουσιαστικά μοιράζομαι όσα έχω μάθει, ενώ ταυτόχρονα κάνω και πολύ έρευνα». Αυτό δήλωσε η 24χρονη «ροζ» στάρ και νυν μουσικός (είναι μέλος των Telecine) στην βρετανική εφημερίδα Guardian.
Προσθέτοντας πως «Είναι η πρώτη φορά που έχω την δυνατότητα να δημιουργήσω τον δικό μου κόσμο, τους δικούς μου χαρακτήρες, την δική μου ιστορία και να την μοιραστώ με τους αναγνώστες. Δεν φιλοδοξώ να εφεύρω ξανά το ερωτικό μυθιστόρημα αλλά να το επιστρέψω στις ρίζες του, δηλαδή την σεξουαλική απόλαυση».
Εννοείται πως το timing μιας τέτοιες ενέργειας είναι κάτι παραπάνω από ιδανικό, με τα αντίτυπα του 50 αποχρώσεις του γκρι να «πετάνε» κυριολεκτικά από τα ράφια των βιβλιοπωλείων.
Καθώς επίσης ότι η Σάσα, μετά από 270 σκηνές σεξ, οι περισσότερες βραβευμένες, είναι σαφώς περισσότερο ιδανική για να μιλήσει για την γυναικεία σεξουαλικότητα από την μεσήλικη E.L. James που απλά φαντασιώνεται όσα η Γκρέι έχει ήδη κάνει.
Tα δικαιώματα για το βιβλίο έχουν ήδη πουληθεί για τη Βρετανία, ενώ ενδιαφέρον έχουν ήδη δείξει αρκετές ακόμη χώρες. Όσον αφορά τα κινηματογραφικά δικαιώματα, την διαχείριση των οποίων έχουν αναλάβει οι WME και New School Media, αυτά αναμένεται να καταλήξουν σύντομα σε κάποιον από τους παραγωγούς που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου