Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ (ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ) . ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ;

ellines-peiramatozoa
Έχουν βάλει  στόχο να μας συντρίψουν σε όλα τα επίπεδα. Δείτε τί βολές κατά ριπάς δεχόμαστε...
Η επίθεση που δέχεται ο ελληνικός λαός από τους εχθρούς του, έχοντας για οργανέτα τους, τούς ντόπιους δωσίλγους, είναι ολομέτωπη. Όποιος πιστεύει ότι αυτά γίνονται κα σε άλλους λαούς, όπως της νότιας Ευρώπης, μην βαυκαλίζεται. Η επίθεση σε βάρος της Ελλάδος είναι πρωταφανής και άγρια όσο δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο λαό. Ο Έλληνας είναι πειραματόζωο εφ' όλης της ύλης.
Δείτε λοιπόν πού μας έχει κάνει σαν τα ποντίκια:
Μας θέλουν φθηνό εργατικό προσωπικό σαν τους Ταϊβανέζους μέσα στη χώρα μας, φτιάχνοντας τις Εδικές Οικονομικές Ζώνες. Δείτε τι γράφαμε εδώ:
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&;view=article&id=4624:2012-09-10-15-07-35&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
Μας ψεκάζουν. Δεν είναι μύθος, αλλά πραγματικότητα. Δείτε εδώ:

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!

Δωρητές οργάνων σώματος με το ζόρι! Μην αμφιβάλλετε ότι θα επισπεύδονται οι θάνατοι Ελλήνων που βρίσκονται στο θάλαμο εντατικής, σε ένα απίστευτο εμπόριο οργάνων σώματος που κρύβεται πίσω από την μπλόφα της...δωρεάς οργάνων σώματος.
Δείτε εδώ:

ΦΡΙΚΗ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΧΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ....!!!!

Οι πολιτικοί δωσίλογοι εφρμόζουν πειθήνεια τα πειράματα των εχθρών της Ελλάδος, σε βάρος μας.Για πόσο θα τους αφήνουμε
Πάρτε το χαμπάρι. Ζούμε έναν νέο Μαεσαίωνα. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκός πολιτισμός, αλλά ξαναγυρίσαμε στην βαρβαρότητα του ευρωπαϊκού Μεσαίωνα. Πρέπει να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Ξεσηκωθειτε συνέλληνες!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου