Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΡΦΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ: "ΞΕΡΩ ΤΡΕΙΣ GAY ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΚΟ"

Τι αναφέρει η γνωστή τραβεστί Πάολα Ρεβενιώτη για τον ΣΥΡΙΖΑ; Ποια η νέα επικριτικη ανάρτηση της στο facebook; Συνεχίζει η εκδιδόμενη τραβεστί και ακτιβίστρια Πάολα Ρεβενιώτη την σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή αυτή τη φορά τη στάση του κόμματος απέναντι στην ομοφυλοφιλία.
Είχε προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα η αναφορά της στην ανέραστη αριστερά. Τώρα, η Πάολα Ρεβενιώτη γράφει στο facebook για την «υποκρισία» της αναφοράς στα κοινωνικά θέματα, αφήνοντας όμως απέξω την ομοφυλοφιλία.

Η ανάρτησή της έχει ως εξής: «Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται ότι είναι προοδευτικός σε κοινωνικά θέματα,γιατί ποτέ δεν ανέδειξε σε ανώτερο κομματικό στέλεχος κάποιον ανοιχτά ομοφυλόφιλο ;Εγώ 3 ξέρω και κάνουν μόκο». Στη συνέχεια επανήλθε δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι «ουδέποτε η αριστερά σε αντίθεση με τη δεξιά, ανέδειξε έστω κάποιον ομοφυλόφιλο σαν ανώτατο στέλεχος».

http://www.thebest.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Μην περιμένει η Πάολα και άτομα σαν την Πάολα, να τους συντρέξουμε. Άτομα αυτού του είδους είναι άρρωστα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται. Το θέμα είναι ότι η Πάολα όπως και άλλοι, σαν τον Βαλλιανάτο, θέλουν να περάσουν την άποψη ότι η περίπτωσή τους δεν είναι αρρώστων ατόμων, αλλά μια άλλη επιλογή! 
Άει σιχτίρ, τους απαντάμε. Που την ανωμαλία τους θα την πουν "άλλη επιλογή"!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου