Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ! ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ. Η ΔΕΗ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

paidia-keria1
Πάτρα: Δεν έχουν τέλος τα δράματα στα γραφεία της ΔΕΗ - Εξαμελής οικογένεια χωρίς ρεύμα και θέρμανση - Πολύτεκνος έπαθε εγκεφαλικό όταν του έκοψαν το ρεύμα-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
 Αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς οι πολίτες
Ένα ακόμη περιστατικό με πολυμελή οικογένεια στην οδό Πάργας στην Πάτρα που έμεινε χωρίς ρεύμα επειδή δεν πλήρωσε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Αυτή τη φορά μια εξαμελής οικογένεια πέρασε τη χθεσινή νύχτα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θέρμανση με τα τέσσερα παιδιά να διαβάζουν τα μαθήματά τους υπο το φως των κεριών!
Η οικογένεια χρωστά στη ΔΕΗ το ποσό των 2000 ευρώ από ανεξόφλητους λογαριασμούς και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν αφού και οι δυο γονείς είναι άνεργοι.
Δείτε τις φωτο που κατέγραψε το contraselous.blogspot.com
paidia-keria2
 Καθημερινά είναι τα δράματα που έρχονται στη δημοσιότητα με πρωταγωνιστές πολίτες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή οι οποίοι δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν οικονομικά στα υπέρογκα ποσά που ζητά η ΔΕΗ μετά την ενσωμάτωση του «χαρατσιού» στους λογαριασμούς για να μην τους κόψει την ηλεκτροδότηση.
Την περασμένη Παρασκευή συνεργείο της ΔΕΗ διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε πολύτεκνη οικογένεια, που κατοικεί στον Άγιο Στέφανο Αχαΐας.
Το θέμα έλαβε και πανελλαδικές διαστάσεις, καθώς συγγενείς και κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν ότι ο πατέρας της οικογένειας, εξαιτίας της υπερβολικής φόρτισης και της στενοχώριας του, υπέστη εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρίου, όπου κι εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον τοπικό Τύπο, στελέχη της ΔΕΗ, τα οποία ενημερώθηκαν για το περιστατικό, επιμένουν στην καταβολή ολόκληρου του ποσού για την επανασύνδεση του ρεύματος.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου