Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕΡΚΕΛ: "ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΟΣΟ-ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ"!


merkel170912

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ...ΚΑΛΟ, ΘΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!
Η συνταγή Μέρκελ έφτασε στο αποκορύφωμά της. Στην...απαράμιλλη λογική της (κατά Τσίπρα), στην οποία πρέπει να φανούμε συνεπείς και αξιόπιστοι (κατά Σαμαρά). Φτάσαμε λοιπόν στο...φούσκωμα του κεϊκ μέσα στον φούρνο. Δηλαδή, στην αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας από την Μέρκελ.
Η γερμανίδα καγκελάριος, ζητάει εν ψυχρώ από την κυβέρνηση Σαμαρά, να ξεπουλήσει όσο-όσο την κρατική περιουσία προκειμένου να μην επιβληθούν νέα φορολογικά μέτρα σε βάρος του λαού! Όπως αποκαλύπτει η Real, στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας μιλώντας κυνικά για την Ελλάδα, είπε: "Δεν θα αργήσουμε να μιλάμε πάλι για τα δημοσιονομικά σας", μεταφέροντας την καχυποψία και το κλίμα που αρχίζει να βαραίνει πάλι για τη χώρα μας!
Η Μέρκελ και το επιτελείο της, ζητούν την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε αποκρατικοποιήσεις, σε διαφορετική περίπτωση εάν η καχυποψία τους προς την χώρα μας ενταθεί. θα καρατομήσουν τη διοίκηση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και στη θέση τους θα βάλουν ξένους μάνατζερ. Με άλλα λόγια, εάν δεν τους τα δώσουμε εμείς, με το καλό, θα μας διώξουν και θα τα πάρουν μόνοι τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου