Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΙΓΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Αγαπητέ κ. Υπουργέ,


          Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς και κατά την άποψή μας εσφαλμένης  απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με βάση την οποία αποφασίζεται η κατάργηση του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ Χολαργού.

          Τούτο είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει κλίμα ανησυχίας στους κατοίκους δεδομένου ότι μέχρι τώρα ο τρόπος εξυπηρέτησής τους από το Υποκατάστημα Χολαργού ήταν άψογος. Δεν μπορούν να αντιληφθούν οι ασφαλισμένοι και οι μεγάλης ηλικίας  συνταξιούχοι κάτοικοι Παπάγου-Χολαργού, γιατί θέλουν οπωσδήποτε την ταλαιπωρία τους αφού τους υποχρεώνουν να πηγαίνουν στο Υποκατάστημα στο Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, με τη δημόσια συγκοινωνία ουσιαστικά ανύπαρκτη.

          Το ζήτημα της κατάργησης του ΙΚΑ Χολαργού είναι για τους κατοίκους της πόλης μας πολύ σημαντικό, δεδομένου ότι εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, αλλά και Φιλοθέης-Ψυχικού, καθώς και σημαντικού τμήματος του Δήμου Αθηναίων και Χαλανδρίου. Οι διαμαρτυρίες τους είναι απίστευτες και πάρα πολλές και θα πρέπει να τις προσέξουμε ανάλογα.

        Κύριε Υπουργέ,  η πρότασή μας, πρόταση στην οποία εμμένουμε, είναι να παρέμβετε, ώστε να ακυρωθεί η απόφαση της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αφού από την επιχειρούμενη κατάργηση του ΙΚΑ Χολαργού ουδείς εξυπηρετείται. Αντίθετα προστίθενται και νέα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα στους ασφαλισμένους και συνταξιούχους της πόλης μας.
         Σε ότι αφορά τη μείωση των εξόδων λειτουργίας του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Χολαργού, υπάρχει αναλυτική πρόταση του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού και του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία συμφωνούμε και που περιλαμβάνεται στο υποβληθέν σε σας Ψήφισμα(Απόφαση Δ.Σ. 5/22 Ιαν.2013).
        
        Παρακαλούμε θερμά να επανεξετάσετε το θέμα της κατάργησης του ΙΚΑ Χολαργού , ώστε να συνεχίσει τη λειτουργία του  προκειμένου να εξυπηρετούνται όπως μέχρι τώρα οι κάτοικοι του Δήμου μας, του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, που τόσο τη χρειάζονται.

        Κύριε Υπουργέ,

        Αναμένουμε την απάντησή σας και ελπίζουμε να είναι θετική.

                                                        Παπάγου-Χολαργός, 29 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Κώστας – Πολυχρόνης  Τίγκας
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού
Αντιστράτηγος ε.α.

Λουκάς Ρίζος
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Χολαργού

Δημήτρης Οικονόμου
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου
Οδοντίατρος

Λάμπρος Κομίνης
Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου
Επιχειρηματίας

Νικόλαος Στεφανής
Προπονητής TAEK WON DO
Καθηγητής Γαλλικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου