Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!


είναι Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ «ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

O "Τοξοβόλος του Συντάγματος" Γιάννης Μιχαηλίδης και ακόμα ένα μέλος της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς" ο Δημήτρης Πολίτης, ανάμεσα στους συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό!
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι Χολαργιώτης και είχε συλληφθεί και το Φεβρουάριο του 2011 κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Σύνταγμα.

Οι δράστες της διπλής ληστείας σε ταχυδρομείο και Αγροτική τράπεζα, επέλεξαν να "χτυπήσουν" σε επαρχιακή πόλη, που δεν έχει αστυνομικό σταθμό, θεωρώντας ίσως ότι τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα.

Όμως, φαίνεται πως "χαλάρωσαν" περίσσότερο απ' όσο έπρεπε και τελικά οι τέσσερις από αυτούς έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας. Μάλιστα, δεν άργησε να αποκαλυφθεί ότι το χτύπημα, έχει σχέση με την τρομοκρατία.

Οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν δύο από τους συλληφθέντες να είναι καταζητούμενοι για συμμετοχή στη "Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς". Ένας από αυτούς, φέρεται να είναι ο "Τοξοβόλος του Συντάγματος"...


Ο «Τοξοβόλος» Γιάννης Μιχαηλίδης είχε συλληφθεί και στις 4 Φεβρουαρίου 2011 κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Σύνταγμα. Σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου