Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο ΕΟΠΥΥ ΚΛΕΒΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΕΗ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ…ΚΟΥΡΕΨΕΙ!
eopyy
Αυτός είναι ο ΕΟΠΥΥ και το έγκλημα που έχει σχεδιαστεί σε βάρος των ασφαλισμένων αλλά και όσων έχουν συμβληθεί μαζί του. Έχουμε γράψει και γράφουμε επανειλημμένως για τον οργανισμό που έγινε για να κατασπαράξει είτε την ακίνητη περιουσία των υγιών ασφαλιστικών ταμείων τα οποία ενέταξε στους κόλπους του (περιουσία που θα παραδώσει στους δανειστές) είτε για να φάει τα λεφτά των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ γιατρών, φαρμακοποιών κ.λ.π. Δείτε τις παλαιότερες αναρτήσεις μας και βγάλτε συμπέρασμα.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΕΟΠΥΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!



Τα χρέη του ΕΟΠΥΥ προς τους γιατρούς που έχουν σύμβαση μαζί του είναι πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ! Αυτά λοιπόν τα χρέη, ο ΕΟΠΥΥ τα πάει για κούρεμα! Δεν φτάνει δηλαδή που έχει με συμβάσεις πείνας τους γιατρούς, πληρώνοντάς τους για κάθε επίσκεψη 6,5 ευρώ, τώρα, μεθοδευμένα ο ΕΟΠΥΥ θα κουρέψει και αυτά τα οφειλόμενα, με αποτέλεσμα ένας γιατρός ουσιαστικά να αμείβεται για κάθε επίσκεψη για 4 ή και λιγότερα ευρώ! Ούτε στη Ζιμπάμπουε δεν γίνονται αυτά!
Αποτέλεσμα αυτής της εξαθλίωσης είναι οι γιατροί να σπάνε τη σύμβαση και να φεύγουν άρον-άρον από το ταμείο που τους κλέβει τα χρήματα. Ήδη μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 1500 γιατροί είχαν σταματήσει τις συμβάσεις τους με τον Οργανισμό. Αυτό είχε σαν συνέπεια, ενώ μέχρι πριν από μερικούς μήνες οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ να ήταν 5.500, αυτή τη στιγμή οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ γιατροί πάνε να μείνουν λιγότεροι από 4.000! Ο ΕΟΠΥΥ καταργεί την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου