Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ....ΠΡΩΤΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!

Μία μόνο ανάρτηση την ημέρα! Παρ' όλα αυτά, το γνωστό κουκουλοφορικό blog είναι...πρώτο κάθε μέρα! Το πρώτο...μέσο της πόλης! Όλη η Αθήνα και απ'όλη την Ελλάδα μπαίνουν σε αυτό το blog και ...κάνουν ολόκληρη διατριβή της μίας και μοναδικής ανάρτησης που έχει!!!! 
Τον περασμένο ενάμισι μήνα είχαμε του κόσμου τα συμβάντα σε Χολαργό-Παπάγου, μέχρι και τραγωδίες είχαμε (έχασαν τη ζωή τους δύο δημοτικοί υπάλληλοι) αλλά το κουκουλοφορικό blog (το πρώτο μέσο της πόλης) ασχολείτο αποκλειστικά με τον Γιάννη Κεχρή! Κοντεύει τις 30 αναρτήσεις (μία κάθε μέρα) αφιέρωμα αποκλειστικό στον Γιάννη Κεχρή! Είναι όμως το πρώτο μέσο της πόλης!!! 
Πρόκειται περί υπόθεσης-χαβαλέ! Παραμύθι. Κανείς δεν το διαβάζει! Πέντε νοματαίοι όλοι κι όλοι μπαίνουν μέσα. Δεν έχει καμία είδηση. Κούς-κούς κάνει, βλακείες και λάσπη πετάει μπόλικη! Πανάσχετοι είναι οι άνθρωποι και από δημοσιογραφία δεν σκαμπάζουν γρι!.
Χαβαλέ κάνουν και κρύβονται στη σπηλιά τους.
Αλλά κατά τα άλλα είναι το...πρώτο μέσο της πόλης! 

Τρεχαντήριδες του κερατά είναι που απλά ξέρουν να παίζουν με τα πλήκτρα του κομπιούτερ και τις τεχνικές που κάνουν το blog τους να έχει μία εικονική επισκεψιμότητα. 
Σας το ξαναλέμε: δεν το διαβάζει κανείς. Γιατί δεν λέει τίποτε. 
Μπόλικη λάσπη μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου