Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

19ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΩΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

19χρονος μεθυσμένος οδηγός, ερχόμενος με το αυτοκίνητό του "πατημένος" από την οδό Περικλέους  καβάλησε πεζοδρόμιο και σκαλιά για να καταλήξει μπροστά από το ηρώο Χολαργού! Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός! 
Ο οδηγός, όπως μας είπαν, έτρεχε κυριολεκτικά με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην οδό Περικλέους και έσκασε με όλη του την δύναμη σε ένα σημείο όπου καθημερινά συγκεντρώνονται δεκάδες νεαρά άτομα! Ειδικά στο σημείο όπου κατέληξε το όχημα, συχνάζουν μέχρι τα ξημερώματα πολλοί νεαροί και νεαρές! Ευτυχώς, για καλή τους τύχη δεν υπήρχε κανείς εκείνη την ώρα και δεν θρηνήσαμε θύματα. 
Την φωτογραφία την τράβηξε ένας από τους νεαρούς που βρισκόταν απέναντι από το ηρώο, στο Δημαρχείο. 
Το ατύχημα έγινε γύρω στις 4.40 τα ξημερώματα κι έρχεται λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα της οδού 17 Νοέμβρη, όπου πάλι νεαρός (23 ετών) παραβίασε το stop κι έκοψε το νήμα της ζωής του Τάσου Αυγουρόπουλου, εργαζόμενου στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού. 

Καλείται η δημοτική Αρχή σε συνεννόηση με την Αστυνομία να λάβει μέτρα για τον περιορισμό του φαινομένου, διότι όπως αποδεικνύεται νεαροί οδηγοί είναι κινούμενες βόμβες. Σκέτοι καμικάζι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου