Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!!!


Οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες στη ληστεία της Κοζάνης είναι παιδιά του Χολαργού. Έζησαν και μεγάλωσαν στον Χολαργό. Πήγαν σε σχολεία του Χολαργού και είναι παιδιά ευυπόληπτων οκογενειών. Με γονείς καθηγητές και επιστήμονες. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των συλληφθέντων. Εμφανέστατα τα σημάδια ξυλοδαρμού και στις 4 φωτογραφίες. Ιδού ποιοι είναι: 


ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟΣ Ανδρέας – Δημήτριος του Ιωάννη και της Παντελιάς , γεν. 22-11-1989 στο Χολαργό Αττικής. Δεν έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, πιθανόν να είναι νεοεισελθών στην οργάνωση  
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης του Χαράλαμπου και της Γεωργίας, γεν.31-05-1988 στο Αμαρούσιο Αττικής. Χολαργιώτης και αυτός. Παιδί πασίγνωστου Χολαργιώτη, ευυπόληπτου καθηγητή! 



















ΠΟΛΙΤΗΣ Δημήτριος του Κωνσταντίνου και της Ευτυχίας, γεν. 29-12-1991 στον Χολαργό Αττικής. Επίσης παιδί ευυπόληπτης οικογένειας και με τους δύο γονείς επιστήμονες!!!









ΡΩΜΑΝΟΣ Νικόλαος του Γεωργίου και της Παυλίνας - Μαρίας, γεν. 27-01-1993 στην Αθήνα Αττικής. 
Γι' αυτόν, πιστεύουν ότι ήταν φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου και βρισκόταν μαζί του την ώρα που έλαβε χώρα η δολοφονία του τον Δεκέμβριο του 2008!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου