Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΔΕΙΤΕ...

Ο Γιάννης Κεχρής είναι μεγάλος αγωνιστής. Έμαθε να τα δίνει όλα στο πεδίο της μάχης, κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ως μαραθωνοδρόμος και αθλητής πολύ μεγάλων αποστάσεων ξέρει τι θα πει να παλεύεις με τις φυσικές σου αντοχές και να φτάνεις στα όριά σου. 
Μέχρι και τον υπερμαραθώνιο στις πλαγιές του Ολύμπου έτρεξε ο Γιάννης Κεχρής. 44 χιλιόμετρα στις ράχες του ψηλότερου βουνού μας
Οι δημοτικές εκλογές ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τον γιατρό. Είπε όμως ότι θα φτάσει μέχρι τέλους και το έκανε. Τι σημασία έχει αν βγήκε 4ος; Έδωσε έντιμη μάχη κι έφτασε με τις δικές του δυνάμεις και την υποστήριξη των συνεργατών του και όσων των εμπιστεύθηκαν, στην 4η θέση. 
Πάμπολλοι οι Μαραθώνιοι που έχει τρέξει ο γιατρός
Ο Γιάννης όμως έχει δώσει μια υπόσχεση: "μετά τις εκλογές επανέρχομαι στους αγωνιστικούς χώρους και αρχίζω προπονήσεις". Μην αμφιβάλλετε λοιπόν ότι ο Γιάννης Κεχρής θα επιστρέψει σύντομα γερός και ανταγωνιστικός για να τρέξει και τον δρόμο βουνού στον Υμηττό αλλά και τον Μαραθώνιο.
Ο Γιάννης Κεχρής είναι βέβαιο ότι έχει εμπνεύσει πολλούς να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.Ο Δημήτρης Τούτουζας "κόλλησε" το μικρόβιο της συμμετοχής σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων και πρόσφατα έτρεξε τον πρώτο του Μαραθώνιο
Η θέληση και η ακατάβλητη αγωνιστικότητά του στον αθλητισμό, τον εμπνέουν στο να επιδεικνύει την ίδια μαχητικότητα και στα δημοτικά πράγματα. Ο Γιάννης Κεχρής θα δώσει την μάχη του, ασκώντας εποικοδομητική αντιπολίτευση και στη νέα δημοτική αρχή. 

6 σχόλια:

  1. Φατε τωρα τον μπουλη για μια πενταετια αφου δεν σας αρεσε ο Κεχρης. Αντι για δημαρχο ικανο και ηθικο προτιμησατε τη Μιμη και τη Μπουφουνου να σας εκπροσωπει. Καλα να παθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ξύδης πέτυχε να διαλύσει τους ικανούς και ξεπουλώντας τον Δασκαλόπουλο να αναδείξει τον εκλεκτό-υποχείριό του.Φταίνε όμως και όλοι όσοι θα έπρεπε ενωμένοι να διεκδικήσουν το δήμο.Δυστυχώς ήθελαν όλοι να είναι δήμαρχοι.Φάτε τώρα τον Ξύδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τυχερός ο Αποστολόπουλος που είχε απέναντί του τον Τίγκα, αν είχε άλλον δεν θα κέρδιζε σίγουρα. Αλλά και τον Κεχρή μαζί με τον πρώτο σε σταυρούς Τούτουζα δεν αντέχω. Δηλαδή στον Χολαργό και του Παπάγου δεν έχει ακούσει κανένας για όσα έχει κάνει; Μόνο το γιατρό πατέρα του ξέρουν ; Γι' αυτό έγινε ότι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς ρε φίλε μόνο εσύ τα έχεις ακούσει γιατί τα βγάζεις από το μυαλό σου. Για πέστα και σε εμάς τους υπόλοιπους, με το ονοματεπώνυμό σου για να υποστείς και τις συνέπειες των ψεύτικων ισχυρισμών σου. Εμπαθές ανθρωπάκι!!!

      Διαγραφή
    2. Ο Ξύδης δεν ανακοίνωσε πέρσι το καλοκαίρι οτι παρέπεμψε το θέμα στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης;

      Διαγραφή
  4. Πράγματι ο Ξύδης αγνοώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να ελεγχθούν όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου παρέπεμψε μόνο τον ΔΑΟΧ του οποίου υπήρξε Πρόεδρος και ο Τούτουζας. Δεν ξέρω γιατί ο Ξύδης έχει τέτοιο κόλλημα με τον Τούτουζα, το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για κόλλημα. "Ξεχνάει" τα δικά του κατορθώματα με την τρύπα των 97.000 στα ταμεία του Δήμου... Και τουλάχιστον ο Τούτουζας αρνήθηκε όσο ήταν Πρόεδρος του ΔΑΟΧ να πληρώνεται (μιλάμε για 4 χρόνια, πες κανά χιλιάρικο τον μήνα, κάνε τους υπολογισμούς...). Όμως ο Ξύδης τόσα χρόνια, που τόσο αγαπάει τον Δήμο, παίρνει και τη σύνταξη και τον μισθό του Δημάρχου! Εύκολο είναι να κριτικάρει κανείς, θα πρέπει όμως να είναι σίγουρος ότι θα παίρνει απανωτές απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή