Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ!!!

ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ! 
Εικόνες φάρ ουέστ εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στον Χολαργό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενοι στο πλυντήριο καθαρισμού των κάδων, ενώ βρίσκονταν στο ύψος του ΙΑΣΩ GENERAL, αυτοκίνητο ήρθε με μεγάλη φόρα και σταμάτησε επικίνδυνα μόλις ελάχιστα εκατοστά από το πλυντήριο. Το φρενάρισμα και ο τρόπος που σταμάτησε κατατρόμαξαν τους υπαλλήλους του δήμου και του έκαναν σχετική παρατήρηση να προσέχει. Ο οδηγός όμως του ΙΧ βγήκε από το όχημά του και διαπληκτίστηκε έντονα με έναν από τους υπαλλήλους. 


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο οδηγός του ΙΧ ήταν πολύ μεθυσμένος. Οι υπάλληλο έφυγαν από το σημείο αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά τους μια και ο μεθυσμένος οδηγός τους παρενοχλούσε συνεχώς με το αυτοκίνητό του. 
Κάποια στιγμή τον χάνουν από τα μάτια τους. Μετά από λίγη ώρα, ο μεθυσμένος οδηγός βρέθηκε στο τέρμα Χολαργού όπου κατέβηκε από το όχημά του, κατευθυνόμενος σε υπάλληλο απορριμματοφόρου του Δήμου. Απευθύνθηκε οργισμένος στον υπάλληλο:
--Πού τον κρύβεται, πού τον κρατάτε, Φέρτε τον εδώ...
Προφανώς αναζητούσε τον υπάλληλο με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί. 
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο μεθυσμένος οδηγός έβγαλε όπλο το οποίο το πρότεινε κατά του υπαλλήλου. Μάλιστα τον πυροβόλησε αλλά από τύχη, ο υπάλληλος δεν τραυματίστηκε! Γα καλή του τύχη, στο σημείο βρέθηκε και κάποια γυναίκα η οποία συγκράτησε τα στοιχεία του αυτοκινήτου του μεθυσμένου οδηγού. Κι έτσι, παρά το ότι αυτός το έσκασε, τον εντόπισε η αστυνομία και αργά το βράδυ τον συνέλαβε. Πρόκειται για Χολαργιώτη, ο οποίος μάλιστα έχει εργαστεί και ως υπάλληλος σε γνωστό επιχειρηματία της πόλης. 
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται. Νεώτερα σε λίγο...

2 σχόλια:

  1. Η ΜΕΘΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ,ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΠΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ ,ΔΥΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

    ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ , ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΓΚΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΤΟΤΕ ΒΡΑΣΤΑ !
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ .
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ "ΓΚΑΓΚΑ" ΑΤΟΜΟ !



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ ΕΝΟΣ ΟΠΛΟΥ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΕ ΑΔΕΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή