Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΠΟΥΛΟ! ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ...

Σκούρα τα έχουν βρει οι αξιωματκοί της Αντιτρομοκρατικής με τον 31χρονο Αντώνη Σταμπούλο ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στο Βύρωνα, εξαιτίας της πεισματικής του άρνησης και της σθεναρής αντίστασης που προβάλλει ακόμη και να φωτογραφηθεί.
Αυτός είναι ο λόγος που δόθηκε στη δημοσιότητα μια ακόμη φωτογραφία του η οποία έχει υποστεί επεξεργασία και στην οποία εικονίζεται χωρίς γυαλιά σε αντίθεση με την φωτογραφία από την αστυνομική του ταυτότητα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα κι όταν έπρεπε να τον φωτογραφήσουν, όπως ορίζει η διαδικασία, εκείνος έκανε γκριμάτσες, έφτυνε τους αστυνομικούς, γελούσε, έκλεινε τα μάτια του και έβγαζε τη γλώσσα του και γενικότερα προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο προκειμένου οι συνεργάτες του να εξαφανίσουν κάθε ίχνος του.
Ο ίδιος πάντως πρόλαβε από την ΓΑΔΑ να γράψει μήνυμα στους συντρόφους του που δημοσιεύθηκε στο Indymedia και να τους ειδοποιήσει ότι «είναι αιχμάλωτος».
«Καθαρά» τα διαμερίσματα σε Κυψέλη και Θησείο
Την ίδια ώρα έρευνες σε δύο διαμερίσματα, στην Κυψέλη και το Θησείο, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, με βάση τα στοιχεία για τις κινήσεις του 31χρονου Αντώνη Σταμπούλου, ο οποίος συνελήφθη στον Βύρωνα και κατηγορείται ως συνεργός του Νίκου Μαζιώτη.
Εξάλλου, χθες (Παρασκευή) πραγματοποιήθηκε έρευνα και στο πατρικό σπίτι τού συλληφθέντος, στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα στην Κυψέλη-στη συμβολή των οδών Δροσπούλου και Καλλιφρονά-το οποίο ο 31χρονος νοίκιασε τον περασμένο Ιούνιο χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία, άνοιγε με κλειδιά, που βρήκαν οι αστυνομικοί στο πατρικό σπίτι του Σταμπούλου, ενώ το διαμέρισμα στο Θησείο, χρησιμοποιείται ως ατελιέ συγγενικού του προσώπου.
Πάντως, τόσο χθες στο Μαρούσι, όσο και στα δύο διαμερίσματα σήμερα, δεν βρέθηκε οπλισμός, ή άλλα αντικείμενα της οργάνωσης, μέλος της οποίας φέρεται να είναι ο Αντώνης Σταμπούλος, αλλά αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις σε δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναζητούν και άλλα διαμερίσματα - κρυσφύγετα, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε δρόμο, του οποίου το όνομα είναι γνωστό, καθώς ένα από τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου, φέρει καρτελάκι με το όνομα της παραπάνω οδού, αλλά όχι την περιοχή.
Εκείνο που πιστεύουν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής είναι πως ο 31χρονος άνδρας, που από την ημέρα της σύλληψής του δεν έχει μιλήσει παρα μόνο με την δικηγόρο του Ιωάννα Κούρτοβικ και σε αυτή μόνο στα Ιταλικά (σ.σ. η μητέρα του είναι Ιταλίδα), είναι πως ο Σταμπούλος δεν έχει καμία γνώση για το που βρίσκεται το οπλοστάσιο του Επαναστατικού Αγώνα και αυτό λόγω των "στεγανών" που έχει αναπτύξει η οργάνωση.
Έτσι, επανέρχεται στο προσκήνιο το σενάριο της κινητής γιάφκας, να έχουν κρύψει δηλαδή τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα τον οπλισμό της οργάνωσης σε ένα αυτοκίνητο το οποίο είτε κινείται συνεχώς είτε το έχουν κάπου σταθμεύσει.
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου