Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ε ΡΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ... ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ! ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΣΙΣΣΥΣ ΦΕΙΔΑ!

Σχόλιο Α.Π.: Σίγα παιδιά, στη σειρά, όλοι θα πάρετε βλέφαρο!!! Οι κοσμικές ειδήσεις ποτέ δεν μου άρεσαν. Τι να κάνουμε όμως, ο κόσμος κρέμεται από τα...μανταλάκια των περιπτέρων για να δει τις φωτό με τις celebrities! Η κοπέλα της φωτογραφίας είναι κατασκεύασμα του star system. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Σήμερα, με τις διακοσμήσεις που κάνει στα σπίτια και προβάλλονται από τον ALPHA, έγινε φίρμα. Τα δε ΜΜΕ ασχολούνται ομαδικώς μαζί της, όπως και για τον γάμο της στη Μύκονο. 
Αλλοίμονο στον κοσμάκη που υποφέρει και ψάχνει να βρει μια δουλειά. Χέστηκε για τους γάμους της Σίσσυς Φειδά και μάλιστα στη Μύκονο. Φάτε μάτια-ψάρια λοιπόν και κοιλιά περίδρομο. Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από το athenbars.gr. Αναφορικά με τον τίτλο "Ε ρε τι χάσαμε εμείς κι η μάνα της", για όσους δεν γνωρίζουν, η μάνα Φειδά αποκλήρωσε την κόρη της Σίσσυ και έτσι, δεν παρέστη στον γάμο της! 
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η γνωστή διακοσμήτρια με τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδρίτσο το απόγευμα του Σαββάτου.   Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η Σίσσυ Φειδά παντρεύτηκε στη Μύκονο τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδρίτσο.   Η γνωστή διακοσμήτρια φόρεσε μια δημιουργία των MIRO από δαντέλα.   Τα μαλλιά της τα επιμελήθηκε ο Βασίλης Στρατηγός, ενώ το μακιγιάζ της η Κερασία Κούη.   Ο γαμπρός έφυγε λίγα λεπτά πριν τις 6 από το ξενοδοχείο και πήγε στη έπαυλη όπου έγινε το μυστήριο!   Πολλοί ήταν οι διάσημοι καλεσμένοι που έδωσαν το παρόν!  


2 σχόλια:

  1. "Οι κοσμικές ειδήσεις ποτέ δεν μου άρεσαν. Αλλοίμονο στον κοσμάκη που υποφέρει και ψάχνει να βρει μια δουλειά. Χέστηκε για τους γάμους της Σίσσυς Φειδά και μάλιστα στη Μύκονο. Φάτε μάτια-ψάρια-κώλους-βυζιά λοιπόν και κοιλιά περίδρομο, μπας και πάρω κι εγώ κάνα κλικ παραπάνω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακόμοιρε Ελληνα,τι σε τα'ί'ζουν...στα παπαρια μας ρε...φωναχτε με όταν γυρισει τσοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή