Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ...

από την Κατερίνα Μαυροειδή

Θύμα και θύτες...
Θύτες όλοι, όσοι βολεμένοι στον ωχαδελφισμό τους, είτε παράγουν βία είτε αδιαφορούν για τη βία που απλώνει απειλητικά τα πλοκάμια της γύρω μας...



Ένα παλληκάρι γεμάτο απόγνωση και αναπάντητα ερωτήματα, αναχώρησε νωρίς από το κολαστήριο της γης για την γειτονιά των αγγέλων...
Ας είναι ελαφρύ το αγέρι που ταξίδεψε την πονεμένη του ψυχή μακριά από τον τόπο του πόνου και των στεναγμών...


3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ,ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ.

    ΓΟΝΕΙΣ-ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ- ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΡΗΤΟ "Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ" !!!

    ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΩΣ ΓΟΝΕΑΣ ΕΧΩ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Ή ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΤΖΟΥΝΤΟ,ΚΑΡΑΤΕ,ΜΠΑΣΚΕΤ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΜΠΑΛΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ .

    ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ,ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΓΙΑΔΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ Ή ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ,ΓΟΝΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΩΣ ΜΙΓΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΑΪΔΟΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.


    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ,ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα αυτά που λές φίλε μου είναι σωστά και πηγάζουν απο την αποστασία μας απο τον Θεό και την χριστιανική διαπαιδαγώγηση μαζί με τα ήθη και έθιμα πού έχουν πλέον εξαφανιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή