Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ: ΤΟ 1949 ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!! ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ!! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!

ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΙΣ 9 ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (5 ΜΠΛΕ ΚΑΙ 4 ΑΣΠΡΕΣ)!!!

Κάποια παλληκάρια από τον "Διαδικτυακό Αέρα" βλέποντας τα συνεχή ρεπορτάζ μας για το σήμα-μαϊμού της εθνικής ποδοσφαίρου, έψαξαν περισσότερο την υπόθεση και έβγαλαν...λαβράκια. Αποκάλυψαν τους ψεύτες της ΕΠΟ και πότε συντελέστηκε το έγκλημα σε βάρος της ελληνικής μας σημαίας, βαζοντας τις κάθετες γραμμές που κοιτάνε τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών! Τα ντοκουμέντα είναι συγκλονιστικά, ενώ υπάρχει και σχετικό βίντεο:

Μιας που ασχοληθήκατε εδώ και αρκετό καιρό με το ψεύτικο σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος που θέλατε να αλλάξει, σας παραδίδω όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι από το 1949 μέχρι σήμερα η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος είχε ψεύτικο σήμα. 

Επίσης κάποιος από την ΕΠΟ, συγκεκριμένα ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου από την πρώην διοίκηση του Γιώργου Σαρρή, είπε "ότι υπάρχει αυτό το σήμα από τον Απρίλιο του 1929" χωρίς να ξέρει τι του γίνεται. Η αλήθεια είναι και που αποδείχτηκε με βάση των στοιχείων αυτών που θα δείτε στο κείμενό μου που σας παραδίδω ότι ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου δεν ήξερε τι του γινόταν και δεν ήθελε να ακούσει αλήθειες, ότι το σήμα αυτό με τις κάθετες γραμμές υπάρχει από το 1949 μεταπολεμικά (υπάρχει φωτογραφία παρακάτω στο κείμενό μου) μέχρι σήμερα, ενώ πριν συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα Β΄ Ιταλίας-Ελλάς 3-0 το 1930 το σήμα ήταν όπως ήταν η Επίσημη Ελληνική Σημαία που μεταγενέστερα καταργήθηκε με ΦΕΚ του 1978 με την σημερινή ελληνική σημαία που είναι η Εθνική Ελληνική Σημαία. Το βίντεο είναι αυτό, θα δείτε στο 0'36'' την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με τότε κανονικό σήμα την Επίσημη Ελληνική Σημαία χωρίς κάθετες γραμμές:



Ο Τέρενς Κουίκ δικαιώθηκε γιατί με βάση ιστορίας και νόμου, σωστά πρότεινε την απόσυρση του ψεύτικου σήματος με τις κάθετες γραμμές στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος και πρότεινε σωστά το σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία υπάρχει στο μπλογκ σας indobserver.blogspot.gr. Η ΕΠΟ είναι υπόλογη σε όλα.

Αυτά ως αρχή-πρόλογος.

Το ντοκουμέντο της αλήθειας είναι αυτό:

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το ιστορικό της σημερινής ελληνικής σημαίας

Ένα σύντομο ιστορικό για το πως καθιερώθηκε η ελληνική σημαία.

Ο τύπος και τα χρώματα της Ελληνικής Σημαίας, καθιερώθηκαν τον Ιανουάριο του 1822 στην Α΄ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου. Το προσωρινό πολίτευμα, που προέκυψε, καθιέρωσε τα χρώματα κυανό και λευκό και ανέθεσε στο Εκτελεστικό Σώμα να προσδιορίσει τη μορφή της.

Στις 15 Μαρτίου 1822 στην Κόρινθο ο Πρόεδρος του Εκτελεστικού Σώματος Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος εκδίδει το Διάταγμα 540 και καθιερώνει 3 είδη ελληνικών σημαιών, δύο για τη θάλασσα (Εθνική Ελληνική Σημαία) και μια σημαία για την ξηρά (Επίσημη Ελληνική Σημαία).

Ο κυβερνήτης της Ελλάδος Ιωάννης Καποδίστριας στις 30 Ιουλίου του 1828, με το Ψήφισμα ΙΒ΄ μετατρέπει τις 2 Εθνικές σημαίες της θάλασσας σε μια και καθιερώνει μια σημαία για το ναυτικό και το εμπορικό ναυτικό την Εθνική Ελληνική Σημαία όπου την καθιερώνει ως την κανονική σημαία του νεοσύστατου ελληνικού κράτους.

Επίσης με τον Νόμο 851/21-12-1978 (ΦΕΚ 233 τ. Α΄) «Περί Εθνικής Σημαίας, των Πολεμικών Σημαιών και του Διακριτικού Σήματος τού Προέδρου τής Δημοκρατίας» το 1978 καταργείται η Επίσημη Ελληνική Σημαία (1822-1978) που αντικαταστάθηκε από την Εθνική Ελληνική Σημαία που είναι η σημερινή ελληνική σημαία που συμβολίζει την ξηρά, την θάλασσα, την θρησκεία και οι 9 παράλληλες γραμμές βγάζουν τις λέξεις «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» που θα δείτε πλήρως παρακάτω.

Τι συμβολίζει η σημερινή ελληνική σημαία

Η ελληνική σημαία που είναι γνωστή και ως Εθνική Ελληνική Σημαία είναι η σημαία σχήματος ορθογωνίου παραλληλογράμμου, έχει τον σταυρό που είναι χρώματος λευκό με τις 9 παράλληλες γραμμές (5 μπλε και 4 άσπρες).

Η ελληνική σημαία συμβολίζει την θρησκεία λόγου του σταυρού με τα τέσσερα τετράγωνα γύρω του, την στεριά και την θάλασσα. Είναι η σημαία που χρησιμοποιεί το ελληνικό κράτος παντού, που τραγουδάμε τον Εθνικό Ύμνο μας και στις Εθνικές Εορτές μας.

Οι 9 παράλληλες γραμμές βγάζουν την φράση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» όπου οι πέντε μπλε βγάζουν την λέξη «Ε-λευ-θε-ρί-α» και οι τέσσερις λευκές βγάζουν την λέξη«ή Θά-να-τος»Επίσης οι 9 γραμμές βγάζουν την λέξη «Ελευθερία» με 9 γράμματα.

Οι 9 παράλληλες γραμμές (5 μπλε γραμμές - 4 λευκές γραμμές) που βγάζουν την φράση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» που χρησιμοποιούσαν συχνότατα οι αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης δηλώνοντας την απερίσπαστη προσήλωση και αφοσίωσή τους στην επίτευξη του υψηλότερου των αγαθών, της ελευθερίας, για την απόκτηση της οποίας δεν δέχονταν κανένα απολύτως συμβιβασμό και ήσαν πανέτοιμοι να την αποκτήσουν με όλα τα μέσα, δίνοντας ακόμη και την ίδια τους τη ζωή για να απαλλαχτούν από την σκλαβιά των Τούρκων Οθωμανών. Επίσης ακόμα παραλλαγή αυτής της εκδοχής φέρει τον αριθμό των γραμμών να αντιστοιχεί στον αριθμό των γραμμάτων της λέξης «Ελευθερία» το υπέρτατο αγαθό για κάθε άνθρωπο, ένα αγαθό για το οποίο οι Έλληνες στο ρου της ιστορίας πάντοτε πολεμούν και χύνουν αίμα για να το αποκτήσουν. φράση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» ήταν η επιθυμία των Ελλήνων Αγωνιστών της Επανάστασης του 1821 να υπάρχει στην Εθνική Ελληνική Σημαία με την μορφή των 9 παράλληλων γραμμών μαζί με τον λευκό σταυρό με τα τέσσερα τετράγωνα που συμβολίζουν την πίστη προς τον Θεό, την θρησκεία που είναι η Χριστιανική Ορθοδοξία, επιθυμία που έγινε δεκτή στις Εθνοσυνελεύσεις της Επιδαύρου και της Κορίνθου.

Με όλα αυτά τα στοιχεία αποδεικνύεται γιατί το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος είναι ψεύτικο:

-Το σήμα που κοιτά τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών με τις κάθετες γραμμές, που χρησιμοποιείται από την ΕΠΟ στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος από το Μάιο του 1949 μεταπολεμικά (που εξελισσόταν σχεδιαστικά με το πέρασμα των ετών) μέχρι το 2003 (Ελλάς-Βόρειος Ιρλανδία 1-0 στις 11-10-2003) και με νεότερη εκδοχή του σήματος αυτού από τον Φεβρουάριου του 2004 (στο φιλικό αγώνα Ελλάς-Βουλγαρία 2-0 στις 18-2-2004) μέχρι σήμερα είναι ψεύτικο, δεν είναι ελληνική σημαία. Σημαίνει απλά, ότι από το 1949 μέχρι σήμερα, το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην παλιά του εκδοχή του 1949 δεν ήταν ποτέ σωστό, ήταν ένα ψεύτικο σήμα και συμβολίζει το τίποτα, είναι μια σχεδιαστική κακοποίηση της ελληνικής σημαίας. Επίσης αυτό το ψεύτικο σήμα στην νεότερη εκδοχή του από το Φεβρουάριο του 2004 μέχρι σήμερα αποκαλύπτει από μόνο του πόσο τραγική, πόσο σάπια είναι η ελληνική πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια μέχρι σήμερα σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας (αθλητισμός κυρίως ποδόσφαιρο, πολιτική, ψυχαγωγία, χαμηλή ποιότητα ζωής κλπ), εκφράζει την απώλεια εθνικής κυριαρχίας, το πεσμένο ηθικό και την χτυπημένη υπερηφάνεια όλων των Ελλήνων από τις κάθε κυβερνήσεις που είναι εχθρικές κατά των Ελλήνων κάτι που δείχνουν φανερά και ξεκάθαρα οι κάθετες γραμμές που πηγαίνουν προς τα κάτω. Η λέξη «ΕΛΛΑΣ» που είναι σωστή στο σήμα που υπάρχει για να υπενθυμίζει σε ποια χώρα βρισκόμαστε.

-Αυτοί στην ΕΠΟ (από τις παλαιότερες διοικήσεις μέχρι και την σημερινή διοίκηση) γνωρίζουν άριστα ότι το σήμα αυτό είναι ψεύτικο, δεν είναι το σωστό σήμα-εθνόσημο και κάνουν τα πάντα να μην μπει το σωστό σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει από τις 4 Νοεμβρίου 2013 σε συγκεκριμένο έγκυρο μπλογκ (indobserver.blogspot.gr), γιατί πότε δεν ήθελαν σήμα-εθνόσημο που να είναι πραγματικά η ελληνική σημαία και να απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Επίσης γνωρίζουμε κυρίως στο διαδίκτυο πως η προηγούμενη διοίκηση του Γιώργου Σαρρή δεν ήθελε να σκόπιμα να αποσυρθεί το ψεύτικο σήμα ύστερα από διάφορες περίεργες πιέσεις και εμπόδισε να μπει το σωστό κανονικό σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία γιατί στην όλοι στην ΕΠΟ και οι γύρω τους, οι άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου, το επιλεγμένο κοινό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος θίγονται, ενοχλούνται πολύ σε πολύ μεγάλο βαθμό όταν βλέπουν ελληνική σημαία! Υπάρχει η συνέντευξη και μια άσχημη εμπειρία ενός Έλληνα πολίτη με τον πρώην εκπρόσωπου Τύπου της ΕΠΟ για το ψεύτικο σήμα σε εγκυρότατο μπλογκ (indobserver.blogspot.gr)και θα καταλάβετε πολλά για το πως σκέφτονται, πως λειτουργούν στην ΕΠΟ.

-Αυτοί οι άνθρωποι που υποστηρίζουν «ένθερμα» και χωρίς επιχειρήματα το ψεύτικο σήμα είναι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι συμβολίζει, αλλά αναλώνονται σε φωνές, σε τσαμπουκάδες bullying και σε ψευτο-λεονταρισμούς, που υπάρχει το ψεύτικο σήμα στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας της Ελλάδος, είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να υπάρχει πουθενά η ελληνική σημαία και το ελληνικό στοιχείο. Οι συνειδήσεις, το μυαλό οι ψυχές αυτών των ανθρώπων είναι γεμάτα με άδικο, με άχυρο, με ψέμα και με αλαζονεία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι βαλτοί από την ΝΤΠ για να δημιουργούν ρήγματα στην Ελλάς και στους Έλληνες, είναι άνθρωποι που ψηφίζουν πολιτικά κόμματα που είναι εχθροί της Ελλάδος και των Ελλήνων, θέλουν τον αφελληνισμό και την αλλοίωση του ελληνικού λαού με ξενόφερτα στοιχεία. Αυτοί είναι οι «ένθερμοι» υποστηρικτές του ψεύτικου σήματος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος.

-Το ψεύτικο σήμα που κοιτά τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών που υπάρχει στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας της Ελλάδος είναι σήμα αφελληνισμού και είναι είναι σχεδιασμένο με αυτόν τον τρόπο εσκεμμένα (δεν γνωρίζουμε αν ο σχεδιαστής-σχεδιαστές είναι ελληνικής ή άλλης καταγωγής που σχεδίασε-σχεδίασαν αυτό το ψεύτικο σήμα) για να μην συμβολίζει την ελληνική σημαία, θέλουν όλοι αυτοί στην ΕΠΟ να έχουν την δική τους σημαία και το δικό τους κοινό γιατί σιχαίνονται την ελληνική σημαία, το ελληνικό στοιχείο και όλους τους Έλληνες.

-Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος κατέκτησε το Euro 2004 στην Πορτογαλία που χαρήκαμε, έφτασε στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας που ήταν μια καλή διάκριση, χαρήκαμε στο παρελθόν για πρώτη φορά που προκρίθηκε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος το 1980 στο Κύπελλο Εθνών της Ιταλίας καθώς και μεγάλες διακρίσεις και ατυχίες του παρελθόντος που δεν μπόρεσε να προκριθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο και σε Κύπελλα Εθνών που είναι γνωστά ως Euro, άλλα ποτέ δεν είχε το σωστό σήμα που να τιμά την ελληνική σημαία γιατί στο παρελθόν όπως και στο παρόν υπάρχει μια αβλεψία σχεδιαστική από την ΕΠΟ και άλλες σκοτεινές δυνάμεις ως προς το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που δεν επιθυμούσαν, που δεν επιθυμούν προφανώς να υπάρχει ως σήμα η ελληνική σημαία και καλλιέργησαν αυτή την νοοτροπία ότι το «χρώμα της φανέλας είναι η ελληνική σημαία» που είναι μια νεοταξική νοοτροπία που όπως αποδεικνύεται έχει καθαρά χαρακτήρα αφελληνισμού εναντίον της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων και να απευθύνεται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος σε αυτούς τους επιλεγμένους φιλάθλους που δεν έχουν καμία σχέση με Ελλάς και ούτε αισθάνονται Έλληνες. Αυτά γράφει η ιστορία.

-Εξαιτίας όλων αυτών που θέλουν σκόπιμα αυτό το ψεύτικο σήμα που κοιτάζει τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών χάθηκαν πολλά έσοδα για την ΕΠΟ που δεν έβαλε έγκυρα το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία, θα είχε το σωστό σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που θα ήταν αντάξιο της φήμης και της ιστορίας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος, δεν αποκαταστάθηκε το πληγωμένο κύρος της ΕΠΟ και της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος.

-Δικαιώθηκε ξανά και πανηγυρικά ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ και τωρινός Υφυπουργός Τύπου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ ο οποίος είχε κάνει Επερώτηση στις 7 Ιουνίου 2014 προς την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που έκανε σκόπιμα πως δεν άκουσε, δεν είδε και ούτε ποτέ απάντησε γιατί είχε ως προτεραιότητα ότι είναι ελληνικό να ισοπεδώνεται, να καταστρέφεται με μνημόνια-φόρους-χαράτσια, εξόντωση-θανάτωση όλων των Ελλήνων και είχε στόχο την αλλοίωση της ελληνικής σημαίας! Ο Τέρενς Κουίκ ορθώς πρότεινε το σωστό σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει στο διαδίκτυο από τις 4 Νοεμβρίου 2013 με την λέξη «ΕΛΛΑΣ»που είναι σωστή στο σωστό σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει για να υπενθυμίζει σε ποια χώρα βρισκόμαστε και να αποσυρθεί το ψεύτικο σήμα που κοιτάζει τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών που είναι μια σχεδιαστική κακοποίηση της ελληνικής σημαίας. Η ιστορία τον δικαίωσε ξανά τον Τέρενς Κουίκ και θα τον δικαιώνει για πολλά χρόνια, ενώ η ιστορία θα γράφει με μαύρα γράμματα τους και θα τους στέλνει στον μεγάλο κάλαθο των αχρήστων τους «ένθερμους» υποστηρικτές του ψεύτικου σήματος που δεν είναι ελληνική σημαία. Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος έπρεπε να είχε αυτό το σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που πρότεινε σωστά, λογικά και ορθά ο Τέρενς Κουίκ που είναι το κανονικό και σωστό σήμα-εθνόσημο που υπάρχει σε γνωστό εγκυρότατο μπλογκ και υπάρχει και στο διαδίκτυο.

Αυτό είναι ολόκληρο το ντοκουμέντο της αλήθειας που αποδεικνύει γιατί το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος από το 1949 μέχρι σήμερα είναι ψεύτικο και δεν είναι η ελληνική σημαία.

Επιβάλλεται και πρέπει να μπει το σωστό-σήμα εθνόσημο με την ελληνική σημαία που πρότεινε σωστά και ορθώς ο Τέρενς Κουίκ πριν είναι πια πολύ αργά.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΑΕΡΑΣ

10 σχόλια:

  1. ΤΙ BOMBA ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!
    ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΕΕ ΜΟΥ!
    ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!
    ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!
    ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΘΕΕ ΜΟΥ!
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ;;;;;;
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΞΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο και παλι μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΛΑΜΑ και ΠΟΝΟ στην ΕΠΟ και σε αυτούς που υποστηρίζουν και διαδίδουν τον αφελληνισμό παντού!
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ! ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΞΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ.
    ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ-ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΑΚΟΜΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το θέμα που διάβασα εδώ στον Παρατηρητή ήταν φοβερό, συγκλονιστικό, συνταρακτικό.
    Μπράβο στον Παρατηρητή που το πρόβαλλε.
    Δικαιώθηκε ξανά ο Τέρενς Κουίκ.
    Δεν απομένει να μπει το σωστό σήμα με την ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή.
    Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ΕΠΟ να κάνει επιτέλους και ένα σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟ, ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το άρθρο-αποκάλυψη πρέπει να διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία και πανεπιστήμια. Τελεία και παύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΡΑΨΕ !!!! ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΘΡΟ! ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ !!!! ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ !!!!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΣΗΜΟ Η ΕΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΩΡΩΝΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή