Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ, ΠΑΡΕΔΙΔΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!

Αυτός είναι ο μεγάλος προδότης και έτσι πρέπει να τον καταχωρίσει στις σελίδες της η Ιστορία! Μετά από συνεννοήσεις που είχε, μήνες πριν...

εκλεγεί πρωθυπουργός, με τον τότε επικεφαλής του ΔΝΤ, Στρο Σκαν, έβαλε τη χώρα μας στον τριπλό μηχανισμό θανάτου της. "Μηχανισμό στήριξης" τον βάφτισε αλλά είναι αυτός ο μηχανισμός που στραγγάλισε και συνεχίσει να σκοτώνει την Ελλάδα και τους πολίτες της. 
Αυτό το πολιτικό μούτρο που βλέπετε, είχε εκλεγεί με το "λεφτά υπάρχουν", είχε δώσει μάλιστα και επίδομα αλληλεγγύης με το που εξελέγη Πρωθυπουργός, για να βγαίνει μετά στο εξωτερικό και να διασύρει την Πατρίδα μας, διακηρύσσοντας ότι...διευθύνει μια διεφθαρμένη χώρα! Το ίδο έκανε και ο υπουργός των Οικονομικών Παπακωνσταντίνου που μιλούσε για...ελληνικό Τιτανικό! 
Αλλοίωσαν/φούσκωσαν το έλλειμμα στο 15,4% και έχωσαν την Ελλάδα στα μνημόνια του θανάτου! 
Αυτός ο τύπος έπρεπε ήδη να είχε καθίσει στο σκαμνί της δικαιοσύνης, όμως προ ημερών συναντήθηκε μαζί του ο Τσίπρας και είχε μαζί του εγκάρδια συνομιλία! Το χαμόγελο του Τσίπρα έφτανε μέχρι το πάτωμα! Καταλαβαίνετε λοιπόν τι γίνεται στην πολιτική μας, 5 χρόνια με μνημόνια  δηλητηριώδη! όλοι είναι τακίμια!

1 σχόλιο: