Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

Ο Γιώργος Ξενόφος (φωτό αριστερά) είναι από το 1993 Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Professional Computer Services η οποία πήρε το 2ο Πανελλήνιο Βραβείο στις εταιρείες για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον!  
Η Professional Computer Services AE (PCS) είναι μέλος του 
ομίλου SingularLogic, ιδρύθηκε το 1992, έχει εγκατεστημένα συστήματα λογισμικού σε δέκα χώρες (Νοτιοανατολική Ευρώπη, Αφρική)  και υλοποιεί προηγμένες τεχνολογικές...


λύσεις που αφορούν κατά κύριο λόγο Διαχείριση Αμοιβαίων Κεφαλαίων, Υπηρεσίες Θεματοφυλακής, Wealth Management, Private Banking, Internet & Mobile Applications κ.ά. Απασχολεί δε 37 εργαζομένους.

Η εταιρεία διοργανώνει ενημερωτικές ομιλίες σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος, με εισηγητές εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες από ποικίλους επιστημονικούς χώρους, όπως της ψυχολογίας, της ιατρικής, της διατροφολογίας κ.ά., στοχεύοντας στην προαγωγή της ψυχικής, σωματικής και εργασιακής ισορροπίας και υγείας των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους συμμετέχουν επίσης κάθε χρόνο σε επισκέψεις / δραστηριότητες χαλάρωσης και διασκέδασης που διοργανώνει ο όμιλος στο Adventure Park, στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο Πλανητάριο, στο Invader Paintball Park και αλλού.
ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Στην PCS οι εργαζόμενοι επιβραβεύονται και αναδεικνύονται, ατομικά ή ως ομάδα, όταν πετυχαίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα, όταν μεταφράζουν μέσα από την εργασία και την επαγγελματική τους απόδοση τις εταιρικές αξίες σε πράξη, αλλά και όταν συμβάλλουν καθοριστικά με την προσπάθεια, τη συμπεριφορά και τις ιδέες τους στα αποτελέσματα της ομάδας τους.

Τον τελευταίο χρόνο, μέσα από τον θεσμό Achievers of the Month, αναδείχθηκαν 14 εργαζόμενοι οι οποίοι και έλαβαν δώρα, όπως tablet, ταξίδια, φωτογραφική μηχανή, υπηρεσίες ομορφιάς, γεύμα σε εστιατόριο κ.λπ. Αντίστοιχα, οι ομάδες που ανακηρύσσονται Achievers of the Month επιβραβεύονται με μια συλλογική δραστηριότητα (π.χ. βραδινή έξοδος, εκδρομή κ.λπ.). Στο τέλος κάθε έτους οι εργαζόμενοι ψηφίζουν την ομάδα και τον εργαζόμενο που θεωρούν «Achiever of the Year», οι οποίοι λαμβάνουν ένα δώρο σημαντικής αξίας.

Η εταιρεία παρέχει δύο επιπλέον ημέρες άδειας στους άντρες εργαζομένους για τη γέννηση του παιδιού τους, ενώ παρέχει σε όλους κάθε μήνα έξοδα διατροφής ύψους 50 ευρώ (ticket restaurant). Επίσης έχει θεσπισμένη πολιτική επιδότησης μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.

Οι προσωπικές φωτογραφίες διακοσμούν τους χώρους των κεντρικών γραφείων (διάδρομοι, τραπεζαρία), δίνοντας στον εργασιακό χώρο ένα οικείο, προσωπικό και ζεστό «χρώμα». Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εταιρικές ομάδες διασκέδασης και άθλησης, όπως ομάδα basket, θεάτρου, μουσικό συγκρότημα και ποδηλατική ομάδα.

Κάθε χρόνο, κατά την κοπή της εταιρικής πίτας, ανακοινώνονται και επιβραβεύονται όλα τα παιδιά των εργαζομένων που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτερες ή ανώτατες σχολές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων διοργανώνεται φιλανθρωπικός πρωινός μπουφές με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων.

Για το βραβείο Best Work Places, καθώς και για το πώς κατανεμήθηκαν τα βραβεία μπορείτε να ενημερωθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: Workplaces 2015 εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου