Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΤΙΓΚΑΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Α.Σ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Δελτίο Τύπου 41

           20 Απριλίου 2015

Συγχαρητήρια στο ΓΑΣ Χολαργού
Για τις Κορασίδες που κατέκτησαν το
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
      Ο Επικεφαλής της παράταξης Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ θέλουν από καρδιάς να συγχαρούν τα κορίτσια του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού που επάξια κατέκτησαν την πρώτη θέση, στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
        Τα συγχαρητήρια είναι το ελάχιστο που μπορεί να πει κάποιος, για...

την ομάδα Ensemble που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2015 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου 2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ηλιούπολης.
  
        Αξίζουν τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την συνεχή, μεθοδική και επιτυχημένη προσπάθεια τους, οι εκλεκτοί προπονητές του Συλλόγου που τα αποτελέσματα αυτά τους δικαιώνουν πλήρως, αλλά και οι ηρωικοί γονείς των αθλητριών που είμαστε βέβαιοι πως έναντι πολλών δικών τους στερήσεων συνεισέφεραν στα αποτελέσματα για τα οποία όλοι σήμερα χαιρόμαστε. 
Θερμά συγχαρητήρια και πάλι, μας κάνατε όλους υπερήφανους και σας ευχαριστούμε.
Να  θυμάστε  πάντα  ότι στη Ζωή τίποτα δεν Χαρίζεται. Όλα μα Όλα Κερδίζονται! Και κερδίζονται  με αγωνιστικότητα, με επιμονή και με υπομονή, όπως ακριβώς κάνετε και εσείς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου