Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

"ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ"! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ!

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη δέσμευση των αποθεματικών των Δήμων, με την ανυπαρξία σχεδίου και πολιτικής της κυβέρνησης Τσίπρα, θα φέρει τη χώρα τον επόμενο μήνα σε αντίστοιχο...


και χειρότερο σημείο: να χρειάζεται δηλαδή νέα χρήματα, να ρουφήξει τα αποθεματικά των νοσοκομείων και μανά ξανά τα ίδια, θα φτάσει σε ένα σημείο να δεσμεύσει τις καταθέσεις των πολιτών! Πρόκειται γι΄αυτό ακριβώς που θέλουν οι τοκογλύφοι της ΕΕ και του ΔΝΤ: να σκοτώσουν την Ελλάδα και τους πολίτες με τον πιο βάναυσο τρόπο, πολύ χειρότερο από αυτό που έκαναν στην Κύπρο. Η Κύπρος που καρατομήθηκε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο με τη δέσμευση των καταθέσεων των πολιτών. 
Εδώ, θα ρουφήξει η κυβέρνηση Τσίπρα ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει και από πάνω θα εμφανίζεται στην κοινή γνώμη ως αντιστεκόμενη στους δανειστές, που κάνει σκληρή διαπραγμάτευση! 
Πρόκειται για σατανικό σχέδιο, εκπονημένο από τους ίδιους τους εγκληματίες τοκογλύφους! Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι με εντολή της τρόικας έγινε η ...κατάσχεση των αποθεματικών των Δήμων!   (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ)

2 σχόλια:

  1. Αποδεικνύεται ότι η πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα δεν τολμά να κάνει κατασχέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Σαμαρά-Βενιζέλου και όλων των γαλαζοπράσινων λαμογιών που κατάκλεψαν τον ελληνικό λαό και έβαλαν την Ελλάδα στα μνημόνια, στην τρόικα. Η πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα είναι ανύπαρκτη και είναι πάντα υπέρ της εξόντωσης του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι κυβέρνηση που αποτελείται από τους κλέφτες του Πασοκ και τους πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου . Έχει στόχο τον διαμελισμό και ισλαμοποίηση της Ελλάδας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή