Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ!ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ!ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ!!

Του Γιώργου Παπαγεωργίου
Σε μια μάχη ο κάθε εμπλεκόμενος χρησιμοποιεί τα όπλα που νομίζει εκείνος ότι θα τον οδηγήσουν στην νίκη. Η γνώση των δυνατοτήτων του αντιπάλου είναι είναι βασικό ζητούμενο. Μη ξεχνάτε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των κρατών είναι το Α και το Ω ενός κρατικού μηχανισμού...Δηλαδή η πληροφορία είναι η αιχμή του δόρατος.
Η αξιοποίηση της τεχνολογίας και η δυνατότητες που σου παρέχει είναι ένα ακόμα παρακλάδι του μηχανισμού επίθεσης η άμυνας. Η ειδοποιός διαφορά είναι όμως όπως έχουμε ξανά πει από αυτό εδώ το βήμα (ΕΔΩ) ότι..... ολόκληρη η τεχνολογία του πολιτισμού μας από την βάση της είναι λάθος! 
Ακόμα και τα καταγεγραμμένα ιστορικά στοιχεία τα τελευταία 3.000 χρόνια που ζούμε, είναι λάθος, η αποκρυβεί, ως γνωστό την ιστορία την γράφουν οι νικητές, λογικό είναι λοιπόν να την γράφουν όπως την θέλουν και τους εξυπηρετεί. 

Κάποιοι μας βλέπουν σαν κουνούπια στον κόσμο τους που ζούμε και λογικό είναι αφού τους μολύνουμε το περιβάλλον τους και ουσιαστικά δεν τους χρησιμεύουν σε κάτι τόσα εκατομμύρια κάτοικοι επί της γης, μας το λένε με κάθε τρόπο. Δείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ. Είναι αυτοί οι ίδιοι που έχουν στην ιδιοκτησία τους, τις μηχανές που τυπώνουν χρήμα. Τα κουνούπια λοιπόν τι τα κάνουν; Τα ψεκάζουν ... Εσύ μετά από τόσες πληροφορίες ακόμα πιστεύεις ότι δεν μας ψεκάζουν; Με αυτό τον τρόπο ελέγχουν τον αέρα μας.
Με το χρήμα ελέγχουν την ζωή μας και δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς μας γιαυτό. Γενικά επί της γης ελέγχουν τα πάντα πια!
Το τελευταίο τους όπλο όμως για να κλείσουν τον κύκλο προστασία τους από τον υποτιθέμενο που εκείνοι ονομάζουν "Εξωγήινοι"ΕΔΩ" είναι το CERN. Με αυτό προσπαθούν να ελέγξουν πια τον πυρήνα της γης αφού έχουν προσδιορίσει πως κινείται αντίστροφα από την κίνηση της γης. (ΕΔΩ) και αυτή η κίνηση μπορεί να προκαλέσει την μεγάλη μετατόπιση των πόλων της γης που θα προκαλέσει την μεγάλη πλημμύρα. (ΕΔΩ). Έτσι θα προσπαθήσουν να αντισταθμίσουν την τάση αυτή και ίσος προκαλέσουν τεράστιο "τσουνάμι" σύντομα, εντός του 2015 αρχές του 2016 με αποτέλεσμα αυτό που θα γεννιόταν φυσικά, να είναι ακόμα πιο ισχυρό από το αναμενόμενο. 
Εσύ θα μπορέσεις ποτέ να δεις τα νετρίνα που σου λένε ότι είναι πιο γρήγορα από το φως και προκάλεσε το CERN; ΠΟΤΕ! Άρα αυτοί έχουν την πληροφορία και αυτοί την τεχνολογία να την ερμηνεύσουν. Το μόνο που ξέρουμε εμείς είναι πως ο επιταχυντής CERN το 2012, δημιούργησε την μεγαλύτερη ιστορικά θερμοκρασία που έχει καταγραφεί επάνω στην γη ποτέ. (ΕΔΩ) και πως μόλις εντόπισαν τα υποτιθέμενα νετρίνα ο επιταχυντής έπαθε "βλάβη" και τέθηκε εκτός λειτουργίας. (ΕΔΩ).
Γνωρίζουν λοιπόν τα ερπετοειδεί που κυβερνούν και ελέγχουν τα πάντα επάνω στον πλανήτη μας μας (Αέρα, γη και υπέδαφος) ότι οι άλλοι έφτασαν και είναι ΕΔΩ. Θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να αποπροσανατολίσουν συνειδήσεις και μνήμες, γιαυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, Τα 'Ελ" ( ένα μεγάλο κομμάτι των "Έλ"ληνων δηλαδή και τα ερπετά είναι σε αιώνια διαμάχη (ΕΔΩ).
Ο πόλεμος έχει αρχίσει λοιπόν και είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον έλεγχο συνειδήσεων και την πρόσβαση στην μνημη που σου απαγορεύουν να έχεις.
Τα αποτελέσματα αυτής της σύγκρουσης θα τα αντιληφθείς σύντομα στην ζωή σου, όσο αλλόκοτα και αν σου φαντάζουν αυτό που διάβασες πιο πάνω. Αν κάθισες να τα διαβάσεις και δεν έφτασες στο τέλος απλά για να δεις τι γράφει. Αλλά το σημαντικότερο είναι αν κατάφερες να φτάσεις μέχρι σήμερα να έχεις διαύγεια πνεύματος, έτσι ουτοσώστε να κατανοήσεις τα ανωτέρω και να μπορέσεις να λάβεις τα μέτρα σου για να μην επηρεάσουν εσένα και σε παρασύρουν στο λάθος. 

ΠΗΓΗ, volcanotimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου