Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

"ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"! 96 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ!

Το έχουμε γράψει και το επαναλαμβάνουμε ότι η πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα είναι να υποδεχτεί όλους τους λαθρομετανάστες. Τώρα μάλιστα που εξασφάλισε και οικονομική ενίσχυση από την ΕΕ, ο πρωθυπουργός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και όλοι οι λαθρομετανάστες γίνονται δεκτοί και θα φιλοξενούνται σε διάφορα μέρη της Αττικής. Ήδη, το Πικέρμι άνοιξε τις πύλες του...



και υποδέχτηκε από χτες 96 λαθρομετανάστες. οι οποίοι φιλοξενούνται στο κλειστό μπάσκετ του Πικερμίου στην Αττική Προσωρινά, αλλά ουδέν μονιμότερον του προσωρινού. 

Όπως διαβάζουμε στο newbeast.gr πρόκειται λαθρομετανάστες που εντοπίστηκαν σε ξύλινο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή στο Στενό Καφηρέα μετά από τηλεφώνημα κάποιου ατόμου στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 ο οποίος ανέφερε ότι βρίσκεται σε σκάφος με περίπου 85 άτομα και ότι είναι σε κίνδυνο.

Εντοπίστηκε το σημείο όπου βρισκόταν το σκάφος (14 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του Καφηρέα) και έσπευσαν δυο ναυαγοσωστικά σκάφη και ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Οι παράτυποι μετανάστες οδηγούνται με σκάφη του λιμενικού στο λιμάνι τη Ραφήνας ενώ το ξύλινο σκάφος κατασχέθηκε και οδηγήθηκε στην Κάρυστο.
Ήδη στη Ραφήνα έχει φθάσει το πρώτο ναυαγοσωστικό με 25 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες μία γυναίκα που ήταν έγκυος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο κέντρο υγείας άλλα δεν χρήζει νοσηλείας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από που ξεκίνησε το ξύλινο σκάφος και αν προορισμός του ήταν η Ελλάδα ενώ δεν έχει γίνει ακόμα η επίσημη καταμέτρηση των ατόμων που επέβαιναν σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου