Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ BLACK LIST ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ RIHANNA! ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΡΟΥΧΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΕΝΝΟΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η Β@@@Α

Η συζήτηση είχε να κάνει με το ποιος σχεδιαστής κρύβεται πίσω από το ρούχο που φόρεσε. Η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι η συγκεκριμένη δημιουργία είναι των Marjan Pejoski και Saso Bezovski, δυο εκπληκτικών και πολύ ταλαντούχων σχεδιαστών από τη ...Μακεδονία, εννοώντας...

φυσικά τα Σκόπια

Στη Χαβάη βρέθηκε πριν από λίγες μέρeς η γνωστή τραγουδίστρια της r'n'b Rihanna, η οποία χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού σε πολυετές θέρετρο.


Η 27χρονη Ri-Ri  λίγες μέρες πριν έκανε ένα σύντομο πέρασμα και από το δημοφιλές φεστιβάλ της Coachella που έγινε στην έρημο της Καλιφόρνια, όπου εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Μια εμφάνιση που συζητήθηκε ιδιαίτερα όταν ανέβασε τις ανάλογες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η συζήτηση είχε να κάνει με το ποιος σχεδιαστής κρύβεται πίσω από το ρούχο που φόρεσε. Η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι η συγκεκριμένη δημιουργία είναι των Marjan Pejoski και Saso Bezovski, δυο εκπληκτικών και πολύ ταλαντούχων σχεδιαστών από τη Μακεδονία, εννοώντας φυσικά τα Σκόπια. Στη συνέχεια οι fans της Rihanna ζήτησαν περισσότερες λεπτομέριες για το ρούχο αυτό και από πού μπορούν να το προμηθευτούν.



Οσο για τους συγκεκριμένους σχεδιαστές, αυτοί είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στα Σκόπια και το brand τους είναι “KTZ”. Το δε ρούχο της τραγουδίστριας είναι από τη νέα τους συλλογή, 2015, και φοριέται για πρώτη φορά δημόσια.



Την είδηση φυσικά δεν έχασε ευκαιρία να δημοσιεύσει και η σκοπιανή ιστοσελίδα Republika.mk που μας καλωσορίζει με τη φράση Welcome to Macedonia.



















































http://livester.gr/i/news (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου