Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΑΣΑΝΤ: "Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΕΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ"! ΟΙ ΗΠΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!

Οι ΗΠΑ όπως έριξαν τον Καντάφι φέρνοντας την καταστροφική "Αραβική Άνοιξη", έτσι ήθελαν να ρίξουν και τον Άσαντ, βλαζοντας μάλιστα τον Μακ Κέϊν (φωτό) να συνεργαστεί ακόμη και με τζιχαντιστές για τον σκοπό αυτό. Θέλησαν δε να κάνουν και επέμβαση στρατιωτική αλλά τελικά τους σταμάτησε ο Πούτιν. Όμως, ο ασκός του Αιόλου είχε ήδη ανοιχτεί από τους Αμερικάνους και από αυτόν ξεπετάχτηκαν οι τζιχαντιστές οι οποίοι κάνουν κόλαση όλη την Μέση Ανατολή σφάζοντας ...

χριστιανούς και απειλώντας με χτυπήματα την Ευρώπη. Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σουηδική εφημερίδα, ο  προειδοποίησε ότι οι τζιχαντιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε Ισπανία και Λονδίνο πριν δέκα χρόνια, αλλά και το πρόσφατο μακελειό στη γαλλική εφημερίδα Charlie Hebdo, είναι μόνο η «κορυφή του παγόβουνου» για τον τρόμο που έρχεται στην Ευρώπη.
Διαβάζουμε από το tribune.gr
«Όσο η πίσω αυλή της Ευρώπης, ειδικά η Μεσόγειος και η βόρεια Αφρική, βρίσκονται σε χάος και είναι γεμάτες με τρομοκράτες, η Ευρώπη δεν μπορεί να είναι ασφαλής», είπε ο Άσαντ μιλώντας στη σουηδική εφημερίδα Expressen.
«Ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη, και εννοώ τις τρομοκρατικές επιθέσεις, είχαμε προειδοποιήσει από την αρχή της κρίσης», είπε.
«Είχαμε εμπειρία από τέτοιου είδους τρομοκράτες (σ.σ. τζιχαντιστές) εδώ και 50 χρόνια. Δεν άκουσαν, οπότε για ό,τι συνέβη είχαν προειδοποιηθεί από πριν, και αυτά που είδαμε στη Γαλλία, στη Charlie Hebdo, τις επιθέσεις στην Κοπεγχάγη, στο Λονδίνο, στην Ισπανία πριν δέκα χρόνια, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η τρομοκρατία είναι ένα γιγάντιο βουνό», πρόσθεσε.
Ο πρόεδρος Άσαντ είπε ότι η τρομοκρατία δεν είναι πρόβλημα μόνο της Μέσης Ανατολής, αφορά όλο τον πλανήτη.
«Η τρομοκρατία δεν είναι τοπικό ζήτημα, δεν είναι καν περιφερειακό, είναι παγκόσμιο», είπε ο Πρόεδρος της Συρίας.
Αναφέρθηκε επίσης και στις στενές σχέσεις της Δύσης με τη Σαουδική Αραβία.
«Για όσο καιρό οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι θα συνεχίζουν να κολακεύουν χώρες όπως η Σαουδική Αραβία ή το Κατάρ μόνο και μόνο για τα χρήματά τους και θα ξεπουλάνε τις αξίες τους επιτρέποντας στους Ουαχαμπίτες (σ.σ. θεοκράτες σουνίτες, από εκεί «γεννιόνται» οι τζιχαντιστές) να εξαπλώνουν τη μαύρη ιδεολογία τους σε μουσουλμανικές κοινότητες στην Ευρώπη, τότε να είναι σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν και νέες επιθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου