Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΔΕΝΤΡΟ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ...

γράφει ο ιατρός Κυπρανός Χριστοδουλίδης

Ναι, θλίψη και οδύνη για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στα ανοιχτά της Ιταλίας και θα εξακολουθήσουν να χάνονται. Αλλά όχι να χάνουμε το δάσος βλέποντας το ξερό δέντρο. Ποιοι είναι οι αίτιοι της φυγής όλων αυτών των ανθρώπων; Ποιοι ξεσήκωσαν την απόδραση από την Κόλαση της χώρας του Καντάφι που σήμερα κολυμπά στο αίμα από τις αλληλο-σφαζόμενες φυλές; Δεν...


 ήταν οι λεγόμενες χώρες του free world, των ΝΑΤΟικών ελεύθερων και δημοκρατικών δυνάμεων ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία; Αυτοί είναι οι κυρίως υπεύθυνοι και αυτοί οφείλουν να λογοδοτήσουν. Ποια όμως Διεθνή Δικαστήρια μπορούν να τους δικάσουν ; υπάρχει κανένα και δεν το ξέρουμε ; Βεβαίως, τα ίδια γίνονται (έγιναν) και στη Συρία. Σημείωση, δεν έχουμε ακόμη πρόσφυγες στην Ουκρανία. Άλληλοσφαγή άγρια και εκεί, νέα κύματα διωκόμενων (υποκινούμενοι) κοντά μας. Πολύ κοντά μας, διότι η Τουρκία, η δημοκρατική Τουρκία και υποψήφια για την ένταξη στην ΕΟΚ, δεν θέλει να γίνει κέντρο περισυλλογής προσφύγων, όπως είπε ο Ερντογάν. Ποιοι λοιπόν κινούν τα νήματα των θλιβερών προσφύγων, που, μη κρυβόμαστε, δεν είναι όλοι τους πρόσφυγες. Οι πρόσφυγες είναι το κακούργημα του free world, αλλά δεν το λέει κανείς. Τα δανεικά θα σταματήσουν να πέφτουν.

1 σχόλιο:

  1. ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Τουρκία και Ισραήλ πρέπει να λογοδοτήσουν γι' αυτά που συμβαίνουν με τους λαθρομετανάστες.

    Όσο αφορά για τους λαθρομετανάστες που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα πρέπει να απελαθούν και να πάνε στις χώρες προέλευσή τους. Ισόβια φυλάκιση σε όσους τους έφεραν παράνομα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή